Η μεσοβέζικη κοτσίδα από τον Moschino και το Pantene Pro-V

Η μεσοβέζικη κοτσίδα από τον Moschino και το Pantene Pro-V

Όμορφες εικόνες σαν καρτ ποστάλ, στην επίδειξη της κολεξιόν Moschino Cheap and Chic για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2011, έδωσαν το στίγμα τους.

Οι επιδείξεις της κολεξιόν Moschino C&C έχουν πάντα μια εορταστική αίσθηση και αυτήν τη σεζόν η παρουσίαση έμοιαζε με ροκ συναυλία παρά με επίδειξη μόδας, καθώς πλαισιώθηκε με μια σκηνή, οθόνες και χώρο για χορό μπροστά από την πασαρέλα. Ήταν ένα ταξίδι μουσικής και μόδας διασχίζοντας τις τέσσερις σημαντικότερες πρωτεύουσες της μόδας, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι .

«Πηγή έμπνευσης για το look που υιοθετήσαμε ήταν οι νέες κοσμοπολίτικες κοπέλες που ταξιδεύουν σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι και εμπνέονται σε θέματα μόδας από τα ταξίδια τους. Σπορ πολυτέλεια από το Central Park της Νέας Υόρκης χιούμορ και παράδοση από το Λονδίνο, καθαρές γραμμές με λίγη διασκέδαση από το Μιλάνο και λαμπερά κορίτσια για show από το Παρίσι. Η γυναίκα της Moschino C&C είναι νέα με ελεύθερο πνεύμα και γι' αυτό θέλησα τα μαλλιά της να είναι καθαρά κι ανάλαφρα αλλά με μια λεπτομέρεια που τα κάνει να ξεχωρίζουν» λέει ο Sam McKnight, Pantene Pro-V Global Stylist Ambassador.

«Ξεκινήσαμε με ένα καλό στέγνωμα με πιστολάκι, στη συνέχεια, προσθέσαμε λίγη υφή και τέλος σε ορισμένα από τα κορίτσια κρεπάραμε τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού και τα τραβήξαμε πίσω, πιάνοντάς τα σε μια ωραία κοτσίδα που στερεώσαμε πάνω στα υπόλοιπα λυτά μαλλιά» εξηγεί ο Sam McKnight.

Μάθετε εδώ πως θα τα φτιάξετε μόνες σας.