Αν ακολουθήσεις αυτά τα tips δεν θα καταλάβει κανείς πως είσαι ξενυχτισμένη!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αν ακολουθήσεις αυτά τα tips δεν θα καταλάβει κανείς πως είσαι ξενυχτισμένη!

Τις Δευτέρες είναι πιο αναγκαία από ποτέ!

Οι Δευτέρες είναι δύσκολες μέρες. Δεν θέλουμε να πάμε στο γραφείο, δυσκολευόμαστε να σηκωθούμε και στο πρόσωπό μας είναι ζωγραφισμένο το «Έλα, ένα ποτό μόνο» που έγινε ποτά, σφηνάκια και χορός ως το πρωί. Μην προσπαθείς να το αρνηθείς, φαίνεται στο πρόσωπό σου πως δεν έχεις κοιμηθεί καθόλου και αν το βλέπεις εσύ τότε το βλέπουν και οι συνάδελφοί σου. Δεν θέλουμε όμως να ανησυχείς, υπάρχει τρόπος ή μάλλον… τρόποι για να τους ξεγελάσεις όλους! Πάμε να τους δούμε…

1 Aquilano e R bbt S16 002

Ξεκίνα σωστά
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να ρίξεις κρύο νερό στο πρόσωπό σου και να βάλεις κρέμα ματιών. Περίμενε! Όχι οποιαδήποτε κρέμα. Η κρέμα που πραγματικά θα σε βοηθήσει είναι μία που προσθέτει λάμψη και φωτεινότητα κάτω από τα μάτια. Αυτό δηλαδή που σου λείπει!

2 Untitled design

Εμείς λατρεύουμε τη Frezyderm, Color Eye Balm που έχει και ελάχιστο χρώμα για λίγο περισσότερο Boost και τη Nivea, Cellular Radiance Eye Illuminator που χαρίζει τέλεια λάμψη.

3 Boss emn S17 009

Συνέχισε δυναμικά
Το επόμενο βήμα σου είναι το καμουφλάζ. Αφού έχεις αφήσει την κρέμα να κάνει ό, τι μπορεί, καλείς ενισχύσεις και όταν λέμε ενισχύσεις εννοούμε το κονσίλερ. Έτσι θα καλύψεις κύκλους και σακούλες και θα δώσεις λίγο πιο ξεκούραστη όψη στο βλέμμα σου.

4

Τα δικά μας αγαπημένα για αυτές τις ημέρες είναι τα: L' Oreal Paris, True Match The One Concealer, MAC, Studio Fix 24 Hour Smooth Wear Concealer και Max Factor, Radiant Lift Long Lasting Radiance Concealer.

5 Lepore bbt S15 005

Φέρσου έξυπνα
Το μακιγιάζ είναι σύμμαχός σου αλλά πρέπει να το χρησιμοποιήσεις έξυπνα και σωστά. Μετά το κονσίλερ λοιπόν έρχεται η μάσκαρα και πριν τη φορέσεις θα πρέπει να κάνεις τις βλεφαρίδες σου πιο γυριστές ώστε να «ανοίξει» το βλέμμα σου.

6

Γύρισέ τις με ένα ψαλίδι όπως αυτό των Sephora (τέλεια επένδυση) και στη συνέχεις πέρνα άφθονες στρώσεις από μία μάσκαρα για όγκο και μήκος. Η τελευταία μας mascara εμμονή είναι η Drama Volume Volcanic Minerals Mascara της Κορρές.

7

Τελευταίες πινελιές
Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και σε αυτή την περίπτωση συγκεκριμένα το λευκό ή μπεζ μολύβι και το highlighter.

D

Βάζοντας λίγο λευκό ή μπεζ μολύβι όπως το Erre Due, Waterproof Eye Desigenr στην απόχρωση Mushroom στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, κάνεις τα αμάτια σου λιγότερο κόκκινα, πιο μεγάλα και πολύ πιο ξεκούραστα.

Fenty Beauty by Rihanna Match Stix Shimmer Skinstick στην απόχρωση Starstruck

Αν μάλιστα βάλεις και ελάχιστο highlighter στο τόξο του κάθε φρυδιού σου, τότε θα δώσεις τόσο φως όσο χρειάζεται για να μην καταλάβει κανείς πως είσαι ξενυχτισμένη. Δικό μας αγαπημένο είναι το Fenty Beauty by Rihanna, Match Stix Shimmer Skinstick στην απόχρωση Starstruck.

Διάβασε ακόμα:

Ξεφλουδίζουν τα νύχια σου; Μάθε γιατί!

Καστανά κορίτσια, την προσοχή σας παρακαλώ! Αυτό είναι το νεότερο trend για το χρώμα σας

Αυτά τα λάδια μαλλιών θα σε σώσουν το χειμώνα