Κορρές: 15 χρόνια ελληνικό καλοκαίρι

Κορρές: 15 χρόνια ελληνικό καλοκαίρι

Ένας διαγωνισμός με αφορμή τα δεκαπέντε χρόνια της Κορρές, σας ταξιδεύει στη Νάξο, τη Χίο και τη Σάμο.

Η Κορρές γιορτάζει φέτος τη 15η επέτειό της, και με αφορμή αυτό προσφέρει δεκαπέντε τριήμερα ταξίδια σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, που ανήκουν στο δίκτυο «ηθικών συνεργασιών» της στις βιολογικές καλλιέργειες.

Δεκαπέντε ταξίδια όσα και τα έτη παρουσίας της στην ελληνική & διεθνή αγορά 1996-2011 και τρία νησιά με ιδιαίτερη σημασία: Η Νάξος είναι, μεταξύ άλλων, η αφετηρία της μάρκας, ενώ η Χίος και η Σάμος εντάσσονται στο δίκτυο «ηθικών συνεργασιών» της ΚΟΡΡΕΣ στις βιολογικές καλλιέργειες –μία εντατική προσπάθεια με στόχο την ανάδειξη των πολύτιμων ελληνικών βοτάνων, την προστασία απειλούμενων φυτικών πληθυσμών, την προμήθεια άριστης ποιότητας α' υλών, αλλά και την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης.

Δεκαπέντε τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τους τρεις ελληνικούς θερινούς προορισμούς -Νάξος, Χίος, Σάμος- μέσα από το διαγωνισμό της Κορρές «15 Χρόνια Ελληνικό Καλοκαίρι».

Αρκεί ένα SMS για τη συμμετοχή στην κλήρωση για τα καλοκαιρινά ταξίδια στους τόπους των συνεργαζόμενων με την Κορρές καλλιεργητών, αλλά και για εξήντα σετ προϊόντων Κορρές. Περισσότερες πληροφορίες στο www.korres.com.