Οι celebrities μας βάζουν το καπέλο

Οι celebrities μας βάζουν το καπέλο

Αυξημένη προστασία και ασφάλεια, για τις celebrities αλλά και για όλες εμάς με στυλ.

Tο καπέλο δεν είναι μόνο αξεσουάρ μόδας, είναι και «προστατευτικό εργαλείο» ομορφιάς. Νομίζετε ότι είναι μόνο θέμα των προσταγών της μόδας η αγάπη των celebrities στα καπέλα και οι αυξανόμενες εμφανίσεις τους με καπέλα όλων των ειδών; Λάθος κάνετε.

Όταν ο ήλιος κάνει την εμφάνιση του εμφανίζονται τα όπλα που έχουμε για την προστασία από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία. Μαζί με την αντηλιακή κρέμα που είναι απαραίτητη για την προστασία του δέρματος, το καπέλο εξασφαλίζει τη μόνιμη σκίαση και συνδυάζει την προστασία του δέρματος και των μαλλιών.

Ειδικά, αν έχετε τάση για πανάδες και κηλίδες το καπέλο πρέπει να γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ. Εξάλλου, σκεφτείτε ότι περίπου μία στις τρεις γυναίκες αναφέρει ότι έχει εμφανίσει αλλεργία στον ήλιο ενώ οι γυναίκες ηλικίας 25-35 ετών έχουν τη μεγαλύτερη προδιάθεση για φωτοδερματίτιδες.

Αν δεν έχει πολύ μεγάλη ηλιοφάνεια μπορείτε να επιλέξετε σκούρα χρώματα όπως μαύρο και καφέ, όπως έκαναν οι: Elle Macpherson, Rachel Zoe, Rosie Huntington-Whiteley, Carey Mulligan, AnnaLynne McCord, Courteney Cox.

Elle_Macpherson
Rachel_Zoe
Rosie_Huntington-Whiteley
Carey_Mulligan
AnnaLynne_McCord
Courteney_Cox

Για τις μέρες που ο ήλιος είναι πολύ δυνατός τα ανοιχτόχρωμα καπέλα όπως και τα ψάθινα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιλογών. Με τέτοια είδαμε τις: January Jones, Katie Holmes, Laeticia Hallyday, Bethenny Frankel, Hilary Duff, Selma Blair.

January_Jones
Katie_Holmes
Laeticia_Hallyday
Bethenny_Frankel
Hilary_Duff
Selma_Blair