15 κυριολεκτικά cool τρόποι για να βάλεις μπαρέτες στα μαλλιά αυτό το καλοκαίρι και να μην ζεσταθεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
15 κυριολεκτικά cool τρόποι για να βάλεις μπαρέτες στα μαλλιά αυτό το καλοκαίρι και να μην ζεσταθεις

Ωραίες οι τάσεις αλλά θέλουμε να είναι και πρακτικές!

Οι μπαρέτες, όπως έχουμε πει πολλές φορές αυτή τη σεζόν, είναι η απόλυτη τάση. μπαρέτες με πέρλες, με κοχύλια, με γράμματα, με πέτρες και στολίδια… όλες οι μπαρέτες, ακόμα και οι vintage Που έχεις από παιδί) είναι φέτος στη μόδα και τις βλέπεις παντού γύρω σου. Ο «παραδοσιακός» τρόπος για να τις φορέσεις είναι με τα μαλλιά κάτω και στα πλάγια… Όπως στην παρακάτω φωτογραφία!

theglamapp 60956447 443609136426795 8396751756845969046 n

Είναι ένα ποίημα! Super stylish, ρομαντικό, sexy, edgy ανάλογα με το πόσες θα φορέσεις αλλά… Ποιος θέλει να αφήσει τα μαλλιά του κάτω στους 40 βαθμούς; Πόσο ωραία θα δείχνουν αυτά τα μαλλιά όταν θα αρχίσεις να ιδρώνεις; Μην απαντήσεις… «κανείς» και «καθόλου» είναι η απαντήσεις και τις ξέρουμε. Τι κάνεις λοιπόν;

tenor

Δεν σκας ούτε μεταφορικά ούτε και κυριολεκτικά γιατί μπορείς να στολίσεις τα Up do σου με μπαρέτες και να είσαι cool και stylish όλο το καλοκαίρι. Όχι, δεν ανακαλύψαμε την πυρίτιδα, το ξέρουμε. Προφανώς και θα τις φορούσες με μαζεμένα μαλλιά! Αυτό που ανακαλύψαμε ωστόσο είναι υπέροχοι και διαφορετικοί τρόποι για να το κάνεις. Θα βρεις και τους 15 στην gallery που ακολουθεί και μην μας ευχαριστείς, είναι ευχαρίστησή μας!

Διάβασε ακόμα: 20 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις τις μπαρέτες στα μαλλιά σου