Trend Alert! Ξέχνα το nude κραγιόν όπως το ήξερες

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Trend Alert! Ξέχνα το nude κραγιόν όπως το ήξερες

Τα νέα nudes είναι εδώ…

To nude στα χείλη είναι το πιο δημοφιλές «χρώμα». Ναι, είναι πιο δημοφιλές και από το κόκκινο που έρχεται δεύτερο και αυτό γιατί το nude, είναι το πλέον ασφαλές. Ταιριάζει σε όλες γιατί υπάρχει ένα για όλες και μιμείται τις αποχρώσεις του δέρματος. Είναι το ιδανικό για να συνοδεύσει έντονα looks στα μάτια, τέλειο για κάθε μέρα και πολύ μα πολύ sexy. Ξέχνα όμως όσα ήξερες για τις αποχρώσεις του… Φέτος η μόδα θέλει το nude αλλιώς και αποχαιρετούμε τις άτονες, ήπιες αποχρώσεις ενώ καλωσορίζουμε μία πολύ διαφορετική!

Armani Prive HC bty F19 049

Δεν μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε κάπως… Μερικοί τη λένε «κεραμιδί», άλλοι τη λένε «burned nude» και όλοι συμφωνούν ότι είναι η πρώτη φορά που μια θερμή απόχρωση ταιριάζει σε όλες ανεξαιρέτως. Μιλάμε για ένα χρώμα πιο σκούρο από τα συνηθισμένα Nude και μία απόχρωση με αρκετό κόκκινο και πορτοκαλί μέσα της. Το αποτέλεσμα που χαρίζει είναι whimsical και βρίσκουμε πως είναι το απόλυτο χρώμα του φθινοπώρου.

Cushnie bty F19 006

Μπορεί να συνδυαστεί με έντονα μάτια ή απλά με λίγο eyeliner, μπορεί να φορεθεί με έντονο ρουζ ή απλά με τονισμένα φρύδια. Είναι το νέο nude που θα πρωταγωνιστήσει στο νεσεσέρ και τα χείλη σου αυτή τη σεζόν και παρακάτω έχουμε τα κραγιόν που θα σου το χαρίσουν. Ρίξε μία ματιά και πάρε το δικό σου, θα το λατρέψεις!

Διάβασε ακόμα: Το καφέ κραγιόν είναι ό, τι πρέπει για την εποχή και έχουμε πέντε τρόπους για να το φορέσεις