10 τρόποι για να φορέσεις το μπορντό κραγιόν από το πρωί ως το βράδυ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 τρόποι για να φορέσεις το μπορντό κραγιόν από το πρωί ως το βράδυ

Είναι το απόλυτο χρώμα του χειμώνα

Το μπορντό είναι μία απόχρωση κραγιόν που όλες θαυμάζουν αλλά πολλές φοβούνται να φορέσουν. Δεν είναι παράλογο, μιλάμε άλλωστε για ένα έντονο και εντυπωσιακό χρώμα που δεν περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητο. Μιλάμε όμως και για ένα «εύκολο» χρώμα που πάει σε όλες μας και σε κάθε περίσταση αν ξέρεις να το φορέσεις.

Τι γίνεται όμως αν έχεις λεπτά χείλη; Τα λεπτά χείλη δεν επηρεάζουν σε τίποτα το μπορντό κραγιόν και μπορείς να το φορέσεις με απόλυτη επιτυχία όσο μεγάλα ή μικρά είναι τα δικά σου χείλη.

Αν το συνδυάσεις με άφθονη μάσκαρα και σκιά γίνεται τέλειο για τη βραδινή σου έξοδο ενώ συνδυασμένο με λίγο ρουζ και τονισμένα φρύδια είναι ό, τι πρέπει για το γραφείο. Αν κάνεις αυστηρό περίγραμμα έχεις ένα αποτέλεσμα ιδανικό για ένα πρώτο ραντεβού ενώ ένα πιο blurry τελείωμα γύρω από τα χείλη είναι τέλειο για την πρωινή σου βόλτα.

Οι αποχρώσεις του μπορντό μάλιστα είναι πολλές και ανάμεσά τους θα βρεις από ανοιχτές έως και οριακά μαύρες, θερμές και ψυχρές ή αποχρώσεις πασπαρτού για κάθε παλέτα. Θέλουμε λοιπόν να σταματήσεις να το φοβάσαι και να το βάλεις επιτέλους στη ζωή σου!

Για να σε βοηθήσουμε να υιοθετήσεις και εσύ το τέλειο χρώμα κραγιόν της σεζόν, συγκεντρώσαμε δέκα διαφορετικά μακιγιάζ και tips για το μπορντό κραγιόν στην παρακάτω gallery. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: 10 τρόποι για να υιοθετήσεις τη νέα, διασκεδαστική τάση στο μακιγιάζ