10 τρόποι για να υιοθετήσεις τη νέα, διασκεδαστική τάση στο μακιγιάζ

Η μόδα προστάζει χρώμα στα βλέφαρα και σου δείχνουμε πώς θα υπακούσεις

Αν μας διαβάζεις φανατικά εδώ στο queen.gr θα έχεις ίσως καταλάβει πως με τις wild τάσεις που γεννιούνται στο Instagram δεν τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Δεν μας αρέσουν τα trends που δημιουργούνται μόνο για τα κλικ στα social media όμως δεν είμαστε απόλυτα στριμμένες.

Υπάρχουν μερικές τάσεις που πραγματικά μας αρέσουν και η τελευταία τάση στο eyeliner είναι μία από αυτές. Όχι, δεν πρόκειται για ακατόρθωτα σχέδια αλλά για γατίσιες γραμμές με έντονο χρώμα!

Οι makeup artists στο Instagram επιστράτευσαν όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και τα φόρεσαν μόνα τους ή και συνδυαστικά σε μερικά από τα πιο διασκεδαστικά και κολακευτικά μακιγιάζ που έχουμε δει.

Γιατί όμως μας αρέσει τόσο πολύ; Βρίσκουμε πως είναι φωτεινά, χαρούμενα μακιγιάζ που παραμένουν sexy. Είναι διαφορετικές γραμμές από ότι έχουμε συνηθίσει χωρίς να είναι εκκεντρικές. Είναι μία τάση που μπορούμε όλες να ακολουθήσουμε και να ταιριάξουμε με τα ρούχα ή και με τα νύχια μας.

Οι πιθανότητες είναι πολλές, όσες και οι χρωματικοί συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις ταιριάζοντας το πράσινο με το μωβ, το μαύρο με το κόκκινο ή και το κίτρινο με το πορτοκαλί. Για να σε βοηθήσουμε να υιοθετήσεις πιο εύκολα την τάση, βρήκαμε δέκα τέλεια παραδείγματα που μπορείς να αντιγράψεις και θα τα βρεις και εσύ με τη σειρά σου στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Oscars 2020: 15+1 μανικιούρ που πρέπει να δεις

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ