5 make up trends για να ανανεώσεις το look σου την άνοιξη

Μαρία Ροδίτη
5 make up trends για να ανανεώσεις το look σου την άνοιξη

Αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, δοκίμασε αυτές τις νέες τάσεις του 2020 στο μακιγιάζ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα δεδομένα αλλάζουν στον υπέροχο κόσμο της ομορφιάς. Εισβολές σε χρώματα που σίγουρα δεν περιμέναμε, αυστηρές γραμμές, ρομαντισμός, εκκεντρικές τάσεις και πολλά άλλα αναδεικνύουν την πιο θηλυκή ή girly πλευρά κάθε γυναίκας. Και όταν μιλάμε για την άνοιξη, τότε όλες σκεφτόμαστε δροσερή κι ανάλαφρη επιδερμίδα γεμάτη με λάμψεις και χρώμα. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να δοκιμάσουμε όλες μερικά νέα trends στο χώρο του μακιγιάζ, ώστε να ανανεωθούμε λίγο;!

Παρακάτω, θα βρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για να δημιουργείς εντυπωσιακά make up looks στην καθημερινότητά σου τη φετινή άνοιξη και να ξεφύγεις λίγο από τα κλασικά ή τετριμμένα.

Σκιά ματιών σε παστέλ χρώμα

pastel eyeshadow

Τα παστέλ χρώματα είναι πολύ βολικά, καθώς μπορείς να τα χρησιμοποιείς από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Ταιριάζουν επίσης και με όλα τα χρώματα των επιδερμίδων. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες γυναίκες που πιστεύουν ότι οι παστέλ αποχρώσεις τις κάνουν πιο χλωμές στο πρόσωπο. Αν έχεις κι εσύ την ίδια άποψη, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις μαζί με την παστέλ σκιά ένα eyeliner και μαύρη μάσκαρα, προκειμένου να αποκτήσεις πιο έντονο βλέμμα.

Έντονα φρύδια

eyebrows

Αν έχεις ήδη πυκνά φρύδια, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να χτενίζεις τις τρίχες με ανοδική τάση. Αν έχεις αραιά φρύδια, καλό θα είναι να τα τονίζεις ελαφρώς γεμίζοντας τα κενά με ένα μολύβι φρυδιών στη φυσική απόχρωση της τρίχας σου.

Χρωματιστό eyeliner

colorful eyeliner

Credit photo: @muagennarifrancesca

Δοκίμασε μπλε, πράσινο, κόκκινο, κίτρινο ή φούξια eyeliner για να δώσεις ένα girly pop twist στο συνολικό μακιγιάζ σου. Καλό είναι να μην το συνδυάσεις με κάποιο έντονο κραγιόν, αλλά να χρησιμοποιήσεις ένα σε nude αποχρώσεις.

Μονοχρωματικό make up

monochrome look

Credit photo: @andreaperez.makeup




Χρησιμοποίησε την ίδια απόχρωση σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά- συνδυάζοντας ακόμα και το outfit σου και δημιουργώντας μια χρωματική ομοιομορφία.



«Γυμνό» πρόσωπο μόνο με έντονο κραγιόν

bold lips 3



Ένα μακιγιάζ τόσο εντυπωσιακό και καθόλου χρονοβόρο. Ξεκίνα με την ενυδατική κρέμα σου, έπειτα βάλε foundation, πούδρα, μάσκαρα, ρουζ και δώσε λάμψη στο πρόσωπο με ένα κραγιόν σε έντονο χρώμα. Ενδεικτικά, μπορείς να επιλέξεις φούξια, κόκκινο ή μπορντό κραγιόν.

Διάβασε ακόμα: 10 ιδέες για ένα διαφορετικό… γαλλικό μανικιούρ