Το haircut που λατρεύαμε στα ‘90s επιστρέφει δυναμικά φέτος

Μαρία Ροδίτη
Το haircut που λατρεύαμε στα ‘90s επιστρέφει δυναμικά φέτος

Αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποια αλλαγή στα μαλλιά σου, δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις.

Τα τελευταία χρόνια οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας και δημιουργοί των trends δείχνουν μια λατρεία σε τάσεις των προηγούμενων δεκαετιών επαναφέροντάς τες στο «σήμερα». Ιδιαίτερη αδυναμία φαίνεται να έχουν στη δεκαετία των ‘90s και σε ό,τι έχει να κάνει με τα μαλλιά. Συγκεκριμένα, το 2020 επανέρχεται στη μόδα ένα κούρεμα εκείνης της εποχής, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχεις δοκιμάσει κι εσύ.

Αν ανήκεις, μάλιστα, στη γενιά που πήγαινε εκείνη την εποχή σχολείο, τότε σίγουρα θυμάσαι ότι η Britney Spears, η Christina Aguilera και οι Spice Girls ήταν τα icons που λάτρευαν όλα τα κορίτσια και είχαν υιοθετήσει αυτό το haircut. Η φράντζα από τη μία πλευρά επιστρέφει, λοιπόν, πιο δυναμικά από ποτέ στη μόδα και σε καλεί να την υιοθετήσεις κι εσύ στα δικά σου μαλλιά. Όπως επισημαίνει και η celebrity hairstylist, Bridget Brager, «η μοντέρνα εκδοχή της φράντζας από τη μία πλευρά είναι πιο αραιή, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο μαλακό και καθόλου βαρύ». Αξίζει να σου πούμε, ότι η Ariana Grande και η Kendall Jenner είναι μερικές από τις celebrities, που έχουν ήδη υιοθετήσει αυτό το haircut.

Δες στην παρακάτω gallery μερικές ιδέες για το πιο fashionable haircut της σεζόν και μην το σκέφτεσαι άλλο. Δοκίμασέ το κι εσύ!

Διάβασε ακόμα: 5 make up trends για να ανανεώσεις το look σου την άνοιξη