Αυτό είναι το χρώμα που θα φοράμε στα νύχια μας από τώρα ως το καλοκαίρι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτό είναι το χρώμα που θα φοράμε στα νύχια μας από τώρα ως το καλοκαίρι

Κομψό, fun και τέλειο

Το χρώμα των νυχιών είναι το τελευταίο πράγμα που ίσως θα έπρεπε να μας απασχολεί αυτές τις ημέρες όμως, είναι ένας τρόπος να ξεχαστούμε για λίγο και να φτιάξουμε –όσο γίνεται- τη διάθεσή μας. Γι’ αυτό σήμερα αποφασίσαμε να μιλήσουμε για το χρώμα που θα φοράμε στα νύχια μας μέχρι να έρθει το καλοκαίρι. Ποιο είναι αυτό; Το πράσινο…

Έχουμε ξαναμιλήσει για το πράσινο χρώμα στα νύχια και μάλιστα, είχαμε προβλέψει πως θα γίνει τάση. Έτσι λοιπόν και έγινε! Το πράσινο είναι νούμερο ένα στις τάσεις και πρόκειται να «στολίσει» το μανικιούρ μας για πολύ καιρό ακόμα. Ποιο πράσινο όμως;

Υπάρχουν δεκάδες αποχρώσεις από mint και neon ως και πολύ σκούρες λαδί. Η απόχρωση λοιπόν που μας αφορά αυτή τη σεζόν είναι το ανοιχτό λαδί. Είναι μία πλούσια, κομψή απόχρωση που μπορεί να ταιριάξει με κάθε outfit και χρώμα επιδερμίδας. Είναι επίσης ένα χρώμα που πάει σε κοντά και μακριά νύχια και που μπορεί να ταιριάξει σε κάθε στιλ γυναίκας (girly, rock κοκ).

Amiri m bag S20 024

Όπως αντιλαμβάνεσαι, το λαδί δεν γίνεται να μην βρει τη θέση του στο δικό σου νεσεσέρ και στο δικό σου μανικιούρ! Το μόνο που μένει τώρα είναι να βρεις το τέλειο λαδί βερνίκι και σε αυτό –επίσης- μπορούμε να βοηθήσουμε.

Κάναμε την έρευνά μας και ανακαλύψαμε τα βερνίκια με τις ιδανικές αποχρώσεις που θα σου φτιάξουν λίγο τη διάθεση. Βρες τα όλα στην gallery που ακολουθεί και διάλεξε αυτό που θα φοράς όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Διάβασε ακόμα: 10 +1 κρέμες που θα σώσουν τα χέρια σου από το αντισηπτικό