#RainbowBangs είναι το trend που μάλλον δεν θα ακολουθήσουμε

#RainbowBangs είναι το trend που μάλλον δεν θα ακολουθήσουμε

Αλλά όλα είναι θέμα άποψης οπότε διάβασε τι περιλαμβάνει!

Οι τάσεις στην ομορφιά έχουν «παγώσει» λίγο και είναι λογικό. Διανύουμε μία περίοδο που δεν έχει προηγούμενο και είμαστε όλοι κάπως μουδιασμένοι. Μερικά trends ωστόσο κάνουν την εμφάνισή τους ή… την επανεμφάνισή τους και σήμερα είδαμε τις #RainbowBangs. Είναι οι χρωματιστές αφέλειες που κάναμε πως δεν είδαμε πριν μερικούς μήνες.

Επανήλθαν όμως και έχουν πιο έντονα και πιο πολλά χρώματα από ότι πριν. Για να υιοθετήσεις αυτή την τάση θα πρέπει να βάψεις τις αφέλειές σου χρωματιστές, μπλε, κόκκινες, κίτρινες… στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Πριν αναρωτηθείς ποια είναι η γνώμη μας θα σου την πούμε ευθύς αμέσως: ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.


https://www.instagram.com/p/B7Uh9KLpiQf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βέβαια, όλα είναι θέμα οπτικής και άποψης και αν εσένα σου αρέσει you do you girl, καμία αντίρρηση. Το χρώμα άλλωστε ανεβάζει τη διάθεση. Η διαδικασία ωστόσο είναι αρκετά δύσκολη για τα μαλλιά τα οποία πρέπει να υποστούν ντεκαπάζ για να βαφτούν σε έντονα χρώματα.

Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξει σοβαρή φθορά στις αφέλειές σου και θα πρέπει να είσαι extra προσεκτική με το styling. Αν οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσεις λοιπόν αυτό το trend προτείνουμε να προσπαθήσεις πρώτα με μία ημιμόνιμη βαφή που φεύγει με τα λουσίματα.

Με τα κομμωτήρια κλειστά έχεις πολύ καιρό να το σκεφτείς και να αλλάξεις γνώμη αλλά και να μην αλλάξεις, σε παρακαλούμε πολύ να μην το δοκιμάσεις μόνη σου στο σπίτι. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταστροφικό και δεν θα μπορέσεις να το διορθώσεις. Δες τώρα δέκα κορίτσια που έκαναν αφέλειες στο χρώμα του ουράνιου τόξου για να πάρεις μία ιδέα για το τι μιλάμε…

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Δεν έχουμε 1 αλλά 4 μάσκες ματιών για κάθε σου ανάγκη…