H M.A.C στους Special Olympics

H M.A.C στους Special Olympics

H Μ.Α.C είναι υπερήφανος αρωγός των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics AΘΗΝΑ 2011, συμμετέχοντας ενεργά στην προετοιμασία όλων των συντελεστών των Τελετών Έναρξης και Λήξης.

Η αληθινή ομορφιά πηγάζει από την εσωτερική δύναμη του κάθε ανθρώπου και η Μ.A.C το επιβεβαιώνει, αναλαμβάνοντας το make up των τελετών Έναρξης και Λήξης για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011.

Οι Τελετές θα πραγματοποιηθούν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στις 25 Iουνίου και 4 Ιουλίου 2011 αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα για την Τελετή Έναρξης η M.A.C Cosmetics θα αναλάβει το σχεδιασμό και το make up περισσότερων από 1.225 ατόμων ανάμεσα σε αυτούς αθλητές, performers, καλλιτέχνες, VIP's, παρουσιαστές και εθελοντές.

Περισσότεροι από 45 επαγγελματίες make-up artists θα βρεθούν backstage δημιουργώντας 25 looks για τη λαμπερή βραδιά. Τον σχεδιασμό του look έχει αναλάβει η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου σε συνεργασία με την δημιουργική ομάδα των Αγώνων, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης Καλλιτεχνικός Διευθυντής της M.A.C, θα επιμεληθεί το μακιγιάζ των επίσημων καλεσμένων και παρουσιαστών, όπως η Vanessa Williams και o Μάριος Φραγκούλης.