Curly pixie cut: 10 hairstyles που θα σε πείσουν να κόψεις πολύ κοντά τα μαλλιά σου

Curly pixie cut: 10 hairstyles που θα σε πείσουν να κόψεις πολύ κοντά τα μαλλιά σου

Εσύ θα το τολμήσεις;

Για τις περισσότερες γυναίκες τα μακριά, υγιή και πλούσια μαλλιά είναι η δύναμή τους. Έτσι αισθάνονται θελκτικές, sexy, όμορφες και έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Και οι περισσότερες από αυτές δύσκολα θα αποχωρίζονταν την πλούσια και μακριά χαίτη τους.

Όταν, όμως, πρόκειται για πολύ σγουρά και μακριά μαλλιά, εκεί ακριβώς υπάρχει μια δυσκολία στη διαχείριση. Τα πολύ κατσαρά μαλλιά, άλλωστε, είναι αρκετά πιο δύσκολο από τα ίσια ή τα σπαστά να τα τιθασεύσεις και να τα περιποιηθείς μόνη σου. Κι εκεί ακριβώς έρχεται η λύση του curly pixie cut! Όχι, μην τρομάζεις!

Μπορεί να σου ακούγεται εξαιρετικά τολμηρό, ανατρεπτικό και ίσως πιστεύεις ότι μπορεί να μη σου ταιριάζει ή ότι δε θα νιώθεις την ίδια αυτοπεποίθηση με πριν. Κάνεις λάθος! Μια δεύτερη σκέψη, αλλά και τα κουρέματα της παρακάτω gallery, θα σε πείσουν ότι το pixie cut σε σγουρά μαλλιά είναι το κούρεμα που θα βγάλει προς τα έξω τη θηλυκή πλευρά σου, τον δυναμισμό σου και όλο το sexiness που ίσως κρυβόταν ως τώρα κάπου μέσα… στις μπούκλες σου. Έχε κατά νου ότι άπαξ και το τολμήσεις δε θα χρειάζεσαι παρά μόνο 5-10 λεπτά για styling και φυσικά θα αναδειχθούν υπέροχα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Ακόμα το σκέφτεσαι;

Cover photo: @ralizabeth

Διάβασε ακόμα: 5 μυστικά για δυνατά και υγιή νύχια που δεν σπάνε