6 hair accessories που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου αυτό το καλοκαίρι

6 hair accessories που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου αυτό το καλοκαίρι

Για boho, girly, sexy, μα πάνω από όλα κομψές εμφανίσεις!

Από σήμερα η θερμοκρασία θα ανέβει αρκετά και, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα έρθουμε αντιμέτωπες με ένα μικρό καλοκαιράκι τις επόμενες μέρες. Τι πιο ωραίο, στυλάτο και εντυπωσιακό, λοιπόν, από το να φτιάξουμε ένα χτένισμα στα μαλλιά μας χρησιμοποιώντας κάποιο αξεσουάρ.

Έχουμε πει επανειλημμένως ότι το 2020 είναι η χρονιά των hair accessories. Headbands, κορδέλες, μαντήλια, στέκες, κλάμερ και hairclips είναι μερικά από τα αξεσουάρ που πρέπει να έχουν κυρίαρχη θέση στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου. Σκέψου πόσο πιο stylish και δροσερή θα νιώθεις πιάνοντας σε ponytail τα μαλλιά σου και στολίζοντάς τα με ένα σατέν scrunchie; Ή βάζοντας μια oversized στολισμένη στέκα στο messy half-up σου;

Το 2020 κάνουν comeback οι τάσεις παλαιότερων δεκαετιών και από αυτό δεν λείπουν τα μαλλιά μας. Ανακάλυψε, λοιπόν, στην παρακάτω gallery τα 6 αξεσουάρ μαλλιών που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου αυτό το καλοκαίρι και ετοιμάσου να τα εντάξεις στις εμφανίσεις σου για να δώσεις το πιο girly, boho, floral ή sexy twist σε κάθε look σου.

Cover photo: @mykitsch

Διάβασε ακόμα: Curly pixie cut: 10 hairstyles που θα σε πείσουν να κόψεις πολύ κοντά τα μαλλιά σου