Τα #TeasyLights είναι η νέα τάση στις ανταύγειες αλλά... κάτι μας θυμίζει

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα #TeasyLights είναι η νέα τάση στις ανταύγειες αλλά... κάτι μας θυμίζει

Διάβασε τα πάντα εδώ και δες το αποτέλεσμα 

Μα πόσο καιρό έχουμε να δούμε νέα τάση στα μαλλιά; Η καραντίνα μας έκανε να ψάχνουμε πρακτικές λύσεις για τα μαλλιά μας και έτσι, οι τάσεις λίγο πέρασαν στο παρασκήνιο. Σήμερα ωστόσο διάβασα για τα #TeasyLights. Το άρθρο εμφανίστηκε στο feed μου (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) ξαφνικά και εννοείται μπήκα να δω τι είναι αυτή η τάση που -σύμφωνα με τον τίτλο- θα σε κάνει να ξεχάσεις τα babylights. Με λίγα λόγια, είναι το κρεπάρισμα πριν την εφαρμογή της βαφής ή του ξανθιστικού για τις ανταύγειες.

wellahair 106375285 1124380167940211 5591429527694102682 n 1

photo @wellahair

Κρεπάροντας την τούφα πριν περαστεί η βαφή, ο κομμωτής επιτυγχάνει ένα πιο φυσικό τελείωμα στην ανταύγεια χωρίς έντονο διαχωρισμό του χρώματος. Πολύ ωραία και η τεχνική και το αποτέλεσμα αλλά... Δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο κολλητός φίλος μου και καλύτερος hair colorist Νικόλας Βιλλιώτης κάνει από τότε που θυμάμαι τις ανταύγειες με αυτή την τεχνική. Τη χρησιμοποιεί μάλιστα και πριν το balayage πολλές φορές για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα....

Δεν έχουμε λοιπόν να κάνουμε με νέα τεχνική, είναι μία παλιά τεχνική που απλά ήρθε στην επιφάνεια και πήρε το δικό μου κλικ. Ωστόσο, θέλω να δεις το αποτέλεσμα που έχει στις ανταύγειες και το σύνολο των μαλλιών γιατί πραγματικά το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο, απίθανα φυσικό και θα παρατείνει το διάστημα ανάμεσα στα ραντεβού σου στο κομμωτήριο. Ρίξε μία ματιά σε 15 τέλεια παραδείγματα στην gallery που ακολουθεί.

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή και πανεύκολη κοτσίδα που θα κάνεις αύριο