Τα #cloudnails έγιναν τάση χάρη στη Betina Goldstein και έχουμε τα ομορφότερα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα #cloudnails έγιναν τάση χάρη στη Betina Goldstein και έχουμε τα ομορφότερα

… για να τα αντιγράψεις και να είσαι on trend! 

Πάνε περίπου 2 μήνες από τότε που σου μιλήσαμε για τα #cloudnails, το μανικιούρ που έκανε τάση η αγαπημένη μας Betina Goldstein. Είναι νύχια με μικροσκοπικά συννεφάκια και όχι, δεν είναι προφανώς κάτι το καινοτόμο αλλά έγινε τάση γιατί η Betina κάνει τάση οτιδήποτε αγγίξει. Το τελευταίο σχέδιο που ζωγράφισε ήταν μικρές... σαρδέλες στα νύχια της και περιμένουμε να δούμε πότε θα γίνει και αυτό τάση...


https://www.instagram.com/p/CC8_LeOjLSp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόσεξες τη λεπτομέρεια; Είδες ότι ξαφνικά η σαρδέλα έγινε chic; Θα γίνει τάση και αυτό, το πιστεύουμε! Όσο περιμένουμε ωστόσο, παρατηρήσαμε πως η μια μετά την άλλη, όλες οι αγαπημένες μας nail artists και τα αγαπημένα μας nail studios, ανεβάζουν τα πιο όμορφα #cloudnails και δεν θα μπορούσαμε να μην το κάνουμε θέα. Μπήκαμε λοιπόν στα accounts που αγαπάμε και φυσικά βρήκαμε χρωματικούς συνδυασμούς που μας ξετρέλαναν και σχέδια που μπορούμε πανεύκολα να αντιγράψουμε.

Κάνε λοιπόν ένα scroll στην παρακάτω gallery για να δεις νύχια με όμορφα, μικροσκοπικά συννεφάκια και προσπάθησε να τα αντιγράψεις στο μανικιούρ σου. Είναι τόσο εύκολο που μπορείς να το κάνεις πάνω από οποιοδήποτε χρώμα έχεις στα νύχια σου αν και εμείς έχουμε λατρέψει το ροζ.

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα πιο chic animal print nail art που θα δεις ποτέ