Τα #ChanelNails είναι τάση και δεν έχεις κανένα λόγο να μην τα δοκιμάσεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα #ChanelNails είναι τάση και δεν έχεις κανένα λόγο να μην τα δοκιμάσεις

Είναι εύκολα, είναι κομψά και... ερμ, είναι Chanel 

Σε έναν τέλειο κόσμο θα είχαμε την boy bag σε όλα τα χρώματα και όλη την cruise συλλογή του οίκου Chanel στην ντουλάπα μας αλλά... δεν ζούμε σε έναν τέλειο κόσμο. Δυστυχώς το budget που έχουμε δεν μας επιτρέπει να αποκτήσουμε όλα τα Chanel πράγματα που θέλουμε αλλά μας επιτρέπει να αποκτήσουμε βερνίκια και πινέλα οπότε μπορούμε να βάλουμε ένα διπλό C στη ζωή μας και συγκεκριμένα στα νύχια μας με ένα Chanel manicure.

Τα #ChanelNails όπως κατάλαβες από τον τίτλο είναι τάση αν και δεν συμφωνούμε. Ένα τόσο iconic logo δεν είναι τάση, είναι κλασικό και μπορείς να το κάνεις τώρα που το hashtag είναι στα trending αλλά και πάντα γιατί είναι... ερμ, Chanel! Ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτής της τάσης το οφείλουμε στην λατρεμένη μας Betina Goldstein που έχει κάνει συγκλονιστικά σχέδια με το logo και χάρη σε αυτά έγινε και επίσημη nail artist του οίκου. Στο παρακάτω video μάλιστα μας δείχνει πως να φτιάξουμε το τέλειο διπλό C στα νύχια μας! Πάτα play και τα λέμε πιο κάτω...


https://www.instagram.com/tv/B_0YuelDD-x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τώρα που ξέρεις πως να φτιάξεις το τέλειο Chanel logo λοιπόν, δες στην παρακάτω gallery πως μπορείς να το αξιοποιήσεις για να κάνεις τέλειο #ChanelNails μανικιούρ και όχι, δεν έχουμε σχέδια μόνο από την Betina, πολλές nail artists έχουν υπέροχες προτάσεις που θα βρεις παρακάτω.

Διάβασε ακόμα: 20 super chic και εύκολα μανικιούρ για εσένα που έχεις κοντά νύχια