Blast from the past! Τα 10 trends των 90’s που θέλουμε να ξεχάσουμε

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Blast from the past! Τα 10 trends των 90’s που θέλουμε να ξεχάσουμε

Τι θυμηθήκαμε τώρα... 

Σήμερα είναι Τετάρτη και μισούμε τις Τετάρτες όπως ξέρεις! Θέλαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε αυτή τη μέρα με λίγο χαμόγελο και έτσι, αποφασίσαμε να θυμηθούμε τις τάσεις της δεκαετίας του 90 που θα θέλαμε να ξεχάσουμε. Αν δεν είσαι παιδί των 90’s μπορεί να μην σου φανούν γνώριμα αυτά τα trends. Αν όμως είσαι σαν εμάς τότε σίγουρα θυμάσαι και τα 10 και είμαστε βέβαιες πως όχι μόνο τα έχεις κάνει όλα, αλλά έχεις και φωτογραφίες που το αποδεικνύουν!

Η ομορφιά στη δεκαετία του 90 ήταν αντίθετη με ότι πιστεύουμε σήμερα. Τα φρύδια ήταν απελπιστικά λεπτά, τα κοκαλάκια άπειρα, οι ανταύγειες αφύσικες και το μακιγιάζ απίθανα έντονο και καθόλου κολακευτικό. Για μία στιγμή σκεφτήκαμε να ανεβάσουμε δικές μας φωτογραφίες από τα παλιά για να σου θυμίσουμε τα trends των 90’s αλλά ήρθαμε στα λογικά μας και αλλάξαμε γνώμη.

Οι αγαπημένες μας celebrities άλλωστε, είναι πολύ καλύτερα παραδείγματα και έτσι γλιτώνουμε τον εξευτελισμό. Με ένα scroll ακόμη προς την παρακάτω gallery λοιπόν θα δεις τις σταρ της δεκαετίας του 90 που υιοθέτησαν ή και δημιούργησαν μερικές από τις χειρότερες τάσεις που έχουμε δει ποτέ και ευθύνονται για την καθημερινή μάχη που δίνουμε με τα ταλαιπωρημένα φρύδια μας. Enjoy...

Διάβασε ακόμα: Baby Powder! 10 αρώματα που μυρίζουν σαν πούδρα