Η τάση στο γαλλικό μανικιούρ για το 2020 είναι τόσο διαφορετική όσο και όλη η χρονιά

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η τάση στο γαλλικό μανικιούρ για το 2020 είναι τόσο διαφορετική όσο και όλη η χρονιά

Φέτος τον χειμώνα, το γαλλικό μανικιούρ ξεφεύγει από τα συνηθισμένα 

Το 2020 δεν είναι μια ακόμη χρονιά στο ημερολόγιό μας. Είναι η χρονιά που μας έμαθε να ζούμε διαφορετικά, που μας φόβισε, που μας έκανε να αλλάξουμε και να εκτιμήσουμε τις μικρές λεπτομέρειες της ζωής μας. Ναι, προσπαθούμε να δούμε θετικά όλα αυτά που δεν έχουν σταματήσει να συμβαίνουν φέτος αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα. Τώρα θα μιλήσουμε για νύχια και αφιερώσαμε το σημερινό daily nailspiration στη νέα τάση του γαλλικού μανικιούρ που μιμείται λίγο τη φετινή χρονιά!

Τα γαλλικά μανικιούρ φέτος δεν μοιάζουν με το κλασικό, λευκό και μπεζ που έχεις συνηθίσει. Αυτό μας έχει κάνει πολύ χαρούμενες εδώ στο beauty department γιατί ξέρεις πόσο αντιπαθούμε το γαλλικό μανικιούρ. Η φετινή του μορφή ωστόσο είναι πολύ διαφορετική, γεμάτη χρώμα και συνδυασμούς που μας έχουν κάνει να θέλουμε να το δοκιμάσουμε.

Διπλές γραμμές, ακανόνιστα σχήματα, χρωματικοί συνδυασμοί που δεν περιμένεις και άλλα πολλά συμπεριλαμβάνονται στο γαλλικό μανικιούρ του 2020 και το κάνουν τόσο διαφορετικό και αναπάντεχο όσο και όλη η χρονιά που διανύουμε. Παρακάτω λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα σχέδια που μας άρεσαν περισσότερο από τις τελευταίες αναρτήσεις των αγαπημένων μας nail artists και θέλουμε να τα δεις.

Θέλουμε να τα δεις και να τα αντιγράψεις βάζοντας έτσι χρώμα και μία διαφορετική νότα αισιοδοξίας στη ζωή σου, έστω και αν είναι με τη μορφή ενός μανικιούρ. Κάνε ένα ακόμα scroll, δες τα όλα και μείνε αισιόδοξη, όλα θα πάνε καλά!

Διάβασε ακόμα: #VanillaSwirl είναι το trend που κάνει τα νύχια να μοιάζουν με παγωτό μηχανής