Dolphin Skin: Η νέα τεχνική highlighter χαρίζει την πιο λαμπερή επιδερμίδα

Μαρία Ροδίτη
Dolphin Skin: Η νέα τεχνική highlighter χαρίζει την πιο λαμπερή επιδερμίδα

 Θα λάμψεις σαν… δελφίνι!

Ακούγοντας και διαβάζοντας τη φράση «dolphin skin», αμέσως σου έρχεται στο μυαλό κάποια νέα τάση που αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας. Έχοντας μάθει για το mochi skin, το glass skin ή για την κλασική, κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς είναι και λογικό να είναι αυτή η πρώτη αντίδρασή σου. Το dolphin skin, όμως, δεν έχει να κάνει με skincare, αλλά πρόκειται για ένα νέο beauty trend, που το τελευταίο διάστημα έχει γίνει αρκετά δημοφιλές κυρίως στο Instagram.

Όπως καταλαβαίνεις και από το όνομά της, αυτή η τάση περιγράφει την επιδερμίδα που μοιάζει με αυτήν ενός δελφινιού. Σκέψου πόσο λαμπερό, φωτεινό και λείο είναι το δέρμα αυτού του γλυκύτατου θαλάσσιου θηλαστικού… Ακριβώς αυτήν τη φρέσκια όψη έχει σκοπό να πετύχει και η τεχνική highlighter, που αποκαλείται dolphin skin.

Ακόμα, δηλαδή, κι αν ξύπνησες κάπως κουρασμένη, ακόμα κι αν δεν είχες καλό ύπνο κι αυτό αποτυπώνεται στην επιδερμίδα σου ή αν βιώνεις περίοδο έντονου στρες και η ταλαιπωρία φαίνεται στο πρόσωπό σου, με την τεχνική dolphin skin θα καταφέρεις να λάμψεις.

Για να πετύχεις αυτό το νέο highlighter trend θα πρέπει να ακολουθήσεις τα τέσσερα βήματα που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Δεν υπάρχει καμία δυσκολία σε όλη τη διαδικασία. Αρκεί να μην παραλείψεις κανένα βήμα και να χρησιμοποιήσεις κυρίως προϊόντα ομορφιάς σε κρεμώδη ή υγρή μορφή, ώστε να λάμψεις σαν… δελφίνι!

Διάβασε ακόμα: Fall Trend! Αυτή η τάση στο μακιγιάζ θα σου χαρίσει τα πιο εκφραστικά μάτια