We are calling it! Αυτό το χρώμα θα φορεθεί πολύ φέτος στα νύχια

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
We are calling it! Αυτό το χρώμα θα φορεθεί πολύ φέτος στα νύχια

Είναι μία τέλεια γλυκά, ζεστή απόχρωση που ταιριάζει στην εποχή

Οι τάσεις στα νύχια μας αφορούν πολύ όχι μόνο επειδή είναι το φετίχ μας αλλά γιατί τα βερνίκια νυχιών είναι τα νέα κραγιόν. Δεδομένου ότι με τη μάσκα δεν μπορούμε να φορέσουμε πλέον το κραγιόν μας, στρεφόμαστε στο μανικιούρ διπλά! Το χρησιμοποιούμε σαν αξεσουάρ, μπορούμε να το ταιριάξουμε με τη μάσκα και τα ρούχα μας και είναι εύκολο να το αλλάζουμε, ακόμα και καθημερινά.

Γι’ αυτό όπως καταλαβαίνεις τα νύχια θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και σήμερα θα μιλήσουμε για το χρώμα που εμείς θεωρούμε πως θα γίνει τάση τις επόμενες μέρες. Είναι το χρώμα του μελιού ή μάλλον, οι αποχρώσεις του μελιού που μπορεί να είναι από πολύ ανοιχτές και χρυσαφένιες ως και σκούρες, σχεδόν καφέ.

Βρίσκουμε πως είναι η τέλεια απόχρωση για τη μετάβαση προς τον χειμώνα γιατί κολακεύει κάθε επιδερμίδα και παράλληλα είναι γλυκιά και ζεστή. Είναι ένα χρώμα που μας γλυκαίνει όταν το βλέπουμε και μας ανακουφίζει. Μάλιστα, αν χρησιμοποίησες μερικές ή και όλες τις μελένιες αποχρώσεις, μπορείς να δημιουργήσεις τέλεια nail art!

Τα ομορφότερα μελένια σχέδια που βρήκαμε στο Instagram τα συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery για να εμπνευστείς και α δεις πόσες τέλειες αποχρώσεις έχει το μέλι. We are calling it λοιπόν, το μελένιο μανικιούρ θα είναι hot και πρέπει να το υιοθετήσεις!

Διάβασε ακόμα: 20 nail art τέλεια για τον πρωινό σου καφέ