#EasyGlow: Η νέα τάση στο μακιγιάζ θέλει αβίαστη λάμψη στην επιδερμίδα

Μαρία Ροδίτη
#EasyGlow: Η νέα τάση στο μακιγιάζ θέλει αβίαστη λάμψη στην επιδερμίδα

Το makeup trend έρχεται απευθείας από τις πασαρέλες…

Κατά παράδοση ο Σεπτέμβριος είναι ένας μεταβατικός μήνας. Είναι η στιγμή που θεωρητικά μπαίνουμε στο φθινόπωρο, αλλά πρακτικά είμαστε ακόμα σε καλοκαιρινό mood. Είναι, όμως, και η εποχή που ξεπετάγονται παντού μπροστά μας οι νέες τάσεις που θα επικρατήσουν το φθινόπωρο και τον χειμώνα στο μακιγιάζ.

Μία από αυτές τις τάσεις είναι και το #EasyGlow. Ναι, όπως καταλαβαίνεις από τις λέξεις, πρόκειται για την αβίαστη, χωρίς κόπο λάμψη που πρέπει να έχει η επιδερμίδα μας αυτό το φθινόπωρο. Η φρέσκια όψη είναι το παν αυτήν τη σεζόν.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι για να υιοθετήσεις αυτήν την τάση θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα no make up look, δίνοντας όμως έμφαση στα μήλα, στους κροτάφους, στη μύτη και το κόκαλο του φρυδιού. Αφού, λοιπόν, απλώσεις το ρουζ στα μήλα σου (επίλεξε κρεμώδες για ένα flawless αποτέλεσμα), θα συνεχίσεις βάζοντας highlighter τόσο στα μάγουλα όσο και στα υπόλοιπα σημεία του προσώπου που αναφέραμε παραπάνω.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, αυτήν την τάση παρουσίασαν στις πασαρέλες για τη σεζόν F/W 2020-21 διάσημοι Οίκοι Μόδας, όπως Isabel Marant, Area, Elizabetta Franchi, και «άνοιξαν τον δρόμο» για ένα αβίαστο, φυσικό make up look που τονίζει τη φρεσκάδα και την υγεία της επιδερμίδας. Οπότε αυτό το φθινόπωρο ένα είναι το σίγουρο – και άκρως βολικό για σένα-: ότι δε θα χρειάζεται να ξυπνάς πολύ νωρίς για να ασχολείσαι με το μακιγιάζ σου. Γιατί πολύ απλά δυο κινήσεις και πέντε λεπτά θα σου είναι αρκετά για να λάμπεις ολόκληρη!

Διάβασε ακόμα: DIY! Η απόλυτη μάσκα προσώπου για τους ερεθισμούς από τη μάσκα προστασίας