Ναι, τα #UglyChristmasSweaters έγιναν μανικιούρ και γελάμε ακόμα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ναι, τα #UglyChristmasSweaters έγιναν μανικιούρ και γελάμε ακόμα

Είναι ό, τι πιο αστείο έχουμε δει!

Τα άσχημα Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ δεν είναι Ελληνική παράδοση. Είναι ένα Αμερικάνικο αστείο που έχουμε μάθει από τις ταινίες και τις σειρές που όμως μας αρέσει πολύ. Υπάρχουν τέτοια Ugly Christmas Sweaters στην Ελληνική αγορά αλλά δεν γίνονται ανάρπαστα. Αυτά που θα κάνουν θραύσω ωστόσο είναι τα #UglyChristmasNails, τα μανικιούρ δηλαδή που είναι… ασχημόμορφα (ναι, υπάρχει η λέξη) και που μας κάνουν να χαμογελάμε πολύ πλατιά.

Είναι τα μανικιούρ που μιμούνται τα μοτίβα των άσχημων πουλόβερ, δεν έχουν ίχνος αισθητικής και μέσα στην ασχήμια τους γίνονται θέμα συζήτησης και μας κάνουν να γελάμε πολύ. Αν δεν γελάμε με τον εαυτό μας άλλωστε, πώς θα ευχαριστηθούμε τις γιορτές. Αποφασίσαμε λοιπόν σήμερα να αφιερώσουμε το daily nailspiration στην χαριτωμένη ασχήμια των #UglyChristmasNails για να χαμογελάσουμε μαζί.

Σόκιν σκηνές, αλλήθωρα ελάφια και αστείοι άγιοι Βασίληδες σε αταίριαστα μεταξύ τους χρώματα έχουν πλημμυρίσει την παρακάτω gallery η οποία αυτόματα έχει γίνει η αγαπημένη μας. Κάνε λοιπόν ένα scroll, μην περιμένεις να δεις όμορφα σχέδια αλλά περίμενε να γελάσεις με την ψυχή σου. Πού ξέρεις, μπορεί και να αποφασίσεις να γίνεις θέμα συζήτησε στο φετινό τραπέζι με την οικογένεια κάνοντας ένα #UglyChristmasNails μανικιούρ!

Διάβασε ακόμα: Σήμερα ρίχνουμε τους τόνους με μερικά super chic #ZebraNails