5 skincare trends που θα μας απασχολήσουν το 2021

Μαρία Ροδίτη
5 skincare trends που θα μας απασχολήσουν το 2021

Οι τάσεις στη φροντίδα του δέρματος δεν αλλάζουν και πολύ τη νέα χρονιά…

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο εμείς οι γυναίκες αφοσιωθήκαμε το 2020, αυτό είναι με βεβαιότητα το skincare. Η πανδημία και οι συνεπακόλουθες καραντίνες μάς κράτησαν μέσα στο σπίτι για μεγάλα χρονικά διαστήματα με αποτέλεσμα να έχουμε άπλετο χρόνο να αφιερώσουμε στην περιποίηση της επιδερμίδας μας. Αλήθεια, εσύ μπορείς να θυμηθείς πόσες μάσκες ομορφιάς ή scrub προσώπου και σώματος έκανες μέσα σε αυτόν τον χρόνο;

Κατά πάσα πιθανότητα, έχεις χάσει το μέτρημα. Λογικό είναι. Ίσως, μάλιστα, να σκοπεύεις να φροντίσεις ακόμα περισσότερο το δέρμα σου μέχρι να λήξει και αυτή η καραντίνα. Έχουμε και ένα ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, άλλωστε, σε λίγες ώρες και πρέπει να λάμψεις.

Μη βιάζεσαι... Δεν σκοπεύω σε αυτό εδώ το θέμα να σου πω τι θα κάνεις βήμα-βήμα για να έχεις εντυπωσιακό δέρμα σε αυτήν την αλλαγή του χρόνου. Ξέρεις πολύ καλά τι έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου. Αντιθέτως, θέλω να σε βάλω πιο «βαθιά» στον χώρο του skincare και να σου γνωρίσω τα πέντε skincare trends για τα οποία όλοι θα μιλούν και θα δοκιμάζουν το 2021.

Η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα σού είναι αρκετά γνώριμα ήδη από αυτό το έτος. Μάλλον, τα έχεις ήδη δοκιμάσει. Αν αυτό, όμως, δεν έχει συμβεί, να η ευκαιρία να τα γνωρίσεις, να μάθεις για αυτά και να τα κάνεις μέρος της ρουτίνας ομορφιάς σου. Ας μη σου λέω άλλα, όμως… Στην παρακάτω gallery θα μάθεις τα πάντα για τις τάσεις στην περιποίηση της επιδερμίδας τη νέα χρονιά!

Διάβασε ακόμα: 15 luxurious αντιγηραντικές κρέμες ματιών που… κάνουν θαύματα