Pantone Colors of the Year: 10 nail art στα χρώματα της χρονιάς

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Pantone Colors of the Year: 10 nail art στα χρώματα της χρονιάς

Είναι ο πιο όμορφος συνδυασμός γεμάτος νόημα

Το 2020 έφυγε και υποδεχτήκαμε το 2021 με κομφετί και πολλή αισιοδοξία. Μέρες πριν φύγει ωστόσο η πιο περίεργη χρονιά του αιώνα, η αγαπημένη Pantone, πιστή στο ραντεβού της, ανακοίνωσε το χρώμα ή μάλλον… τα χρώματα της χρονιάς για το 2021. Είναι τα PANTONE 17-5104 Ultimate Gray + PANTONE 13-0647 Illuminating, ένα μουντό γκρι και ένα αισιόδοξο κίτρινο.

Κάθε χρόνο η Pantone μας χαρίζει ένα χρώμα που γίνεται σύμβολο της χρονιάς αλλά φέτος διάλεξε δύο. Ένα πάντρεμα αισιοδοξίας που συμβολίζει όλα όσα περάσαμε πέρισυ και την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά φέτος. Το γκρι και το κίτρινο λοιπόν θα κυριαρχήσουν το 2021 και δεν θα μπορούσαμε να μην αφιερώσουμε ένα daily nailspiration σε αυτά.

Διαλέξαμε λοιπόν τη δεύτερη ημέρα του 2021 για να γεμίσουμε την οθόνη σου γκρι και κίτρινα nail art που βρήκαμε στο Instagram. Είναι ένας πραγματικά πανέμορφος συνδυασμός που θα φορέσουμε τόσο για το αισιόδοξο μήνυμα που του έχει αφιερώσει η Pantone όσο και γιατί απλά μας αρέσει.

Κάνε τώρα ένα ακόμα scroll και δες μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να συνδυάσεις το γκρι και το κίτρινο στα νύχια σου από τώρα ως και την επόμενη πρωτοχρονιά. Και χαμογέλα, όλα θα πάνε καλά από εδώ και στο εξής!

Διάβασε ακόμα: #KintsugiNails είναι το μόνο nail art που πρέπει να ξέρεις το 2021