Η πιο hot αλογοουρά της φετινής άνοιξης λέγεται…

Μαρία Ροδίτη
Η πιο hot αλογοουρά της φετινής άνοιξης λέγεται…

Αν σκέφτεσαι το post lockdown beauty look σου, μόλις βρήκες το σωστό χτένισμα!

Η μέρα που επιτέλους θα βγούμε από τα σπίτια μας, και θα ζούμε μια κάπως πιο φυσιολογική ζωή, πλησιάζει. Να, ήδη την ερχόμενη Δευτέρα ανοίγει το λιανεμπόριο και θα μπορείς και πάλι να επισκεφθείς τα αγαπημένα σου μαγαζιά για να κάνεις ψώνια. Με περιορισμούς, βέβαια, αλλά και πάλι θα έχεις τη δυνατότητα να πας για shopping, που τόσο σου είχε λείψει.

Ε, δεν πρέπει σε αυτήν την έξοδο να είσαι όμορφη, περιποιημένη και λαμπερή; Μα, φυσικά! Για αυτό θα πρέπει- αφού βρεις το outfit σου- να φροντίσεις και το χτένισμά σου. Ήρθε η ώρα να βάλεις ένα «τέλος» στους ατημέλητους κότσους και στις πρόχειρες αλογοουρές.

Αυτήν την άνοιξη, λοιπόν, αξίζει να δοκιμάσεις ένα άλλο hairstyle, που είναι super μοντέρνο, εύκολο και elegant. Ο λόγος για την… bubble ponytail. Μιλάμε για αυτήν την αλογοουρά, η οποία μοιάζει με... «φούσκες» και θεωρείται η πιο hot της φετινής άνοιξης.

Ειδικά που τώρα σιγά-σιγά ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, δεν θα θες να αφήνεις κάτω τα μαλλιά σου για να μην ιδρώνεις. Οπότε, μια bubble ponytail είναι η καλύτερη και πιο κομψή λύση για τα ψώνια σου και τις εξορμήσεις σου έξω από το σπίτι. Δεν είναι και καθόλου δύσκολη να την πετύχεις.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις βήμα-βήμα πώς θα την κάνεις, ενώ στην gallery θα δεις 9 διαφορετικά παραδείγματα bubble ponytail, ώστε να καταλάβεις πόσο φανταστικό και εντυπωσιακό χτένισμα είναι! Πάτα play, βάλε cc για υπότιτλους και απόλαυσε την gallery… Καλή επιτυχία!



Cover photo: @untamedpetals

Διάβασε ακόμα: Cindy Crawford: Αυτό είναι το DIY spray προσώπου που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα της