#Teal το χρώμα που είναι τάση για τα νύχια σου πήρε το όνομά του από ένα πτηνό!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#Teal το χρώμα που είναι τάση για τα νύχια σου πήρε το όνομά του από ένα πτηνό!

Ήταν τάση και τη δεκαετία του 90!

Ναι, είναι Παρασκευή και ναι, πάλι θα μιλήσουμε για τις τάσεις στο σημερινό nailspiration γιατί μόλις εμφανίστηκε (αν και δειλά) μία ακόμη. Αφού είπαμε για τα κυματιστά νύχια και για την τεχνική με το νερό (θυμήσου) ώρα να μιλήσουμε για χρώματα και συγκεκριμένα για το teal! Είναι το χρώμα που ακροβατεί ανάμεσα στο πράσινο και το μπλε (μπορείς να το πεις και aqua) και το όνομά του το πήρε από το Ευρωπαϊκό Κιρκίρι!

KIRKIRI

Είναι ένα πουλάκι που μοιάζει με πάπια αλλά δεν είναι. Η ονομασία του στα Αγγλικά είναι Eurasian Teal και έδωσε το όνομά του στο χρώμα γιατί το έχει επάνω στο χαριτωμένο κεφαλάκι του. Πώς και έγινε τάση; Μα είχε ξαναγίνει τάση τη δεκαετία του 90! Το βρίσκαμε στα πάντα από φόρμες ως και κάλτσες και μπορεί να μην βάφαμε τα νύχια μας με αυτό αλλά δεν σημαίνει ότι το teal δεν ήταν #trending!

Τώρα θα βάψουμε και τα νύχια μας στην απόχρωση του Κιρκιρί (πεθαίνουμε για την ονομασία) και για να σε βοηθήσουμε βρήκαμε μερικά πανέμορφα on trend nail art για να αντιγράψεις το ΣΚ που έρχεται. Ρίξε μία ματιά…

Διάβασε ακόμα: #Trending Αυτό το nail art ήρθε από τα παλιά και μπορείς να το κάνεις και μόνη σου!