Chanel Cruise 21/22: Ένα απόλυτα κομψό hair trend έρχεται να μας απασχολήσει μετά από καιρό

Μαρία Ροδίτη
Chanel Cruise 21/22: Ένα απόλυτα κομψό hair trend έρχεται να μας απασχολήσει μετά από καιρό

Είναι εύκολο, cool και ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών!

Οι τάσεις στον χώρο της ομορφιάς προκύπτουν από τρία διαφορετικά πεδία: από τις celebrities, από τις influencers του Instagram και- βέβαια- από τις πασαρέλες των μεγάλων Οίκων Μόδας. Το πιο πρόσφατο hair trend που φαίνεται να κατακτά κυρίαρχη θέση στο φετινό και στο επόμενο καλοκαίρι έρχεται απευθείας από τη Γαλλία και τον Οίκο Chanel.

Για την ακρίβεια, προχθές το βράδυ παρουσιάστηκε η Cruise collection του διάσημου Οίκου στο Carrières de Lumières, ένα πρώην λατομείο στο χωριό Les Baux de Provence της Νοτίου Γαλλίας και εκεί δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από το χτένισμα που είχε η πλειοψηφία των μοντέλων.

Το μήνυμα του εμβληματικού Γαλλικού Οίκου ήταν σαφές: από εδώ και στο εξής όλες θα κάνουμε στα μαλλιά μας έντονη, πλαϊνή χωρίστρα. Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε από τα μοντέλα, τα οποία περπάτησαν στο ονειρικό σκηνικό, βγαλμένο από ταινία, και είχαν στα μαλλιά τους δεξιά χωρίστρα στο πλάι. Μιλάμε, βέβαια, για μια χωρίστρα που ήταν super hot στα 60's και, από ό,τι φαίνεται, επανέρχεται στο προσκήνιο δυναμικά.

https://www.instagram.com/p/COhiXGpob65
https://www.instagram.com/p/COfmy44o6e4

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, τα μοντέλα στην πασαρέλα του Οίκου Chanel είχαν μαλλιά κάθε μήκους. Άλλα κορίτσια είχαν καρέ μαλλιά, άλλα είχαν πολύ μακριά μαλλιά και άλλα μετρίου μήκους. Η χωρίστρα στο πλάι, όμως, έδειχνε ultra chic σε όλες. Και σε εκείνες με τους χαλαρούς κυματισμούς ή τις έντονες μπούκλες και σε εκείνες με τα ολόισια μαλλιά. Και κάπως έτσι καταλαβαίνουμε πως η πρόθεση της Chanel είναι μία: να μας κάνει να νιώθουμε άνετα με τα μαλλιά μας, να μην κάνουμε πολλά-πολλά, αλλά ταυτόχρονα να μη χάσουμε ίχνος από την κομψότητά μας.

Διάβασε ακόμα: MIELĒV: Η founder του skincare brand που ξεχώρισε η Vogue και το Vanity Fair μάς μιλά αποκλειστικά