3 εντυπωσιακά hair color trends του φετινού καλοκαιριού

Μαρία Ροδίτη
3 εντυπωσιακά hair color trends του φετινού καλοκαιριού

Δεν νομίζεις πως ήρθε η ώρα για ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών σου;

Δεν σου έχει συμβεί κι εσένα να αλλάζει ο καιρός και να σκέφτεσαι αμέσως την αλλαγή που θα κάνεις στην εμφάνισή σου; Αδιαμφισβήτητα, αυτή είναι η πρώτη σκέψη όλων των γυναικών όταν μεταβαίνουμε σε μια νέα εποχή. Και, συνήθως, όλες «ξεσπάμε» στα μαλλιά μας.

Τα μαλλιά, βλέπεις, είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της εμφάνισής μας και αυτό που ή θα μας φτιάξει τη διάθεση, ή θα μας κάνει να μη θέλουμε να βγούμε έξω από το σπίτι. Ξέρουμε πως κι εσύ κάπως έτσι σκέφτεσαι και επίσης γνωρίζουμε πως τώρα που ο καιρός είναι στα καλύτερά του έχεις βάλει κατά νου να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου.

Είσαι στον σωστό δρόμο… Μόνο που πριν κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο θα πρέπει να ξέρεις ότι φέτος το καλοκαίρι τρεις είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών: το face-framing blonde, το sun-kissed brunette και το vacation bright.

Το face-framing blonde το είδαμε ήδη από τις αρχές του έτους και πρόκειται για τις ξανθές τούφες στο περίγραμμα του προσώπου. Όσο για το sun-kissed brunette; Το λέει και το όνομά του! Είναι ένα γλυκό καστανό χρώμα, που μοιάζει τόσο φυσικό όσο είναι τα μαλλιά σου όταν επιστρέφεις από διακοπές και έχεις ξοδέψει άπειρες ώρες κάτω από τον ήλιο.

Το vacation bright, τέλος, είναι ένα πολύ λαμπερό και ανοιχτό ξανθό, το οποίο από τη μέση μέχρι τις άκρες «ανοίγει» ακόμα περισσότερο φτάνοντας… τα όρια του πλατινέ. Στην παρακάτω gallery θα δεις αναλυτικά και τα τρία hot hair color trends του καλοκαιριού! Μην ξεχάσεις να κάνεις τα απαραίτητα screenshots για να δείξεις στον κομμωτή σου πώς σε ονειρεύεσαι αυτό το καλοκαίρι!

Cover photo: @elainequinnhair

Διάβασε ακόμα: Η Rihanna επέστρεψε στο pixie cut και είναι πιο όμορφη από ποτέ