#TwoToneNails είναι το nail trend που σε βγάζει από κάθε color δίλημμα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#TwoToneNails είναι το nail trend που σε βγάζει από κάθε color δίλημμα

Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις τι χρώμα θέλεις να βάψεις τα νύχια σου, υπάρχει μία νέα nail art τάση που σου επιτρέπει να κάνεις παραπάνω από ένα!

Το σενάριο είναι γνωστό: Η μανικιουρίστ ολοκληρώνει το μανικιούρ σου και σε ρωτά «Τι χρωματάκι θα κάνουμε;». Ξαφνικά το μυαλό σου θολώνει, τα χρώματα μπροστά σου είναι άπειρα, δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις, αρχίζεις να αγχώνεσαι…

Όλες το έχουμε περάσει. Μάλιστα, όλες έχουμε καταλήξει σε ένα χρώμα, μόνο και μόνο για να αλλάξουμε γνώμη την τελευταία στιγμή. Το μανικιούρ ωστόσο δεν χρειάζεται να είναι αγχωτικό, ούτε και το χρώμα που θα κάνεις στα νύχια σου μόνο ένα.


via GIPHY


Η τάση για τις αναποφάσιστες

Υπάρχει βλέπεις μία τάση, που μοιάζει να δημιουργήθηκε για τις αναποφάσιστες. Ονομάζεται #TwoToneNails και θέλει δύο χρώματα στα νύχια σου. Είναι μία τάση που είχαμε ξαναδεί ωστόσο.

Σήμερα τα νύχια μας είναι στολισμένα με κοχύλια και το μυαλό μας στην ακροθαλασσιά

Όταν πρωτομεφανίστηκε, δεν περιλάμβανε πολλά σχέδια, απλά δύο χρώματα για κάθε νύχι. Εξελίχθηκε όμως και τώρα θέλει δύο χρώματα και ό, τι σχέδιο μπορείς να φανταστείς.


via GIPHY


You are one of us

Αν λοιπόν είσαι σαν εμάς… αναποφάσιστη, ξέρουμε ότι θα γίνει η νέα αγαπημένη σου τάση. Γι’ αυτό αφιερώσαμε το σημερινό nailspiration στα #TwoToneNails και γεμίσαμε μία gallery με τέλεια σχέδια.

Θα θέλαμε λοιπόν να σε προσκαλέσουμε να καθίσεις πιο αναπαυτικά, να πιείς μία γουλιά από τον καφέ σου και να κάνεις ένα ακόμα scroll για να φτάσεις στην two tone gallery που έχουμε για εσένα.

Δες όλα τα σχέδια και αν βρεθείς… αναποφάσιστη ως προς το ποιο nail art θα διαλέξεις, σε καταλαβαίνουμε! Πάθαμε ακριβώς το ίδιο…

Pink flamingos! Μάθε γιατί τα φλαμίνγκο είναι… ροζ και δες 15 καλοκαιρινά #FlamingoNails