Έρχεται… φθινόπωρο! 10 balayage για να ανανεώσεις το καστανό χρώμα μαλλιών σου

Μαρία Ροδίτη
Έρχεται… φθινόπωρο! 10 balayage για να ανανεώσεις το καστανό χρώμα μαλλιών σου

Dark balayage είναι η λύση αν θέλεις να φρεσκάρεις την εικόνα σου!

Το φθινόπωρο είναι προ των πυλών και ξέρω πως ήδη έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τι αλλαγή θα κάνεις στα μαλλιά σου. Τέτοια εποχή πάντα, σχεδόν όλες, επιζητάμε μια ανανέωση στην εξωτερική μας εμφάνιση και… ανανέωση ίσον μαλλιά. Ας μη λέμε ψέματα!

Αποφάσισα, λοιπόν, να σε βοηθήσω σε αυτήν την… αναζήτησή σου. Έκανα την έρευνά μου στο διαδίκτυο και στα accounts των διασημότερων hairstylists και ανακάλυψα δέκα υπέροχα balayage για τα καστανά μαλλιά.

Blonde girl don’t care! 7 ξανθά hair color trends για να μην ξέρεις ποιο να διαλέξεις

Είσαι έτοιμη να τα ανακαλύψεις κι εσύ; Έλα μαζί μου!

Τι είναι το balayage

Το balayage είναι μια τεχνική βαφής μαλλιών που προήλθε από τη Γαλλία και μπορεί να δώσει ένα φυσικό τελείωμα ξανοίγματος στα μαλλιά. Στο balayage δεν χρησιμοποιούνται αλουμινόχαρτα – όπως συμβαίνει με τις ανταύγειες-, αλλά η βαφή περνιέται στην τρίχα απαλά, με κοφτές κινήσεις.



Στην ουσία, αν το balayage γίνει σωστά, από έναν καλό hair colorist, το αποτέλεσμα θα μοιάζει τόσο φυσικό, σαν να έχουν ανοίξει τα μαλλιά φυσικά από τον ήλιο. Άσε που πολλές φορές δεν χρειάζεται να βαφτεί όλο το κεφάλι, αλλά μόνο ορισμένα σημεία, πράγμα που σημαίνει πως αυτή η τεχνική είναι και απόλυτα φιλική στην τρίχα.

Κι αν αναρωτιέσαι, αν το balayage ταιριάζει σε όλες, η απάντηση είναι ΝΑΙ.

Dark balayage… γιατί έρχεται και φθινόπωρο

Αν είσαι καστανό κορίτσι, η αλλαγή που μπορείς να κάνεις αυτό το φθινόπωρο και να ανανεωθείς είναι -χωρίς αμφιβολία- το dark balayage.

Επιλέγοντας ανάμεσα σε αποχρώσεις της καραμέλας, του κάστανου, του μελιού, της σοκολάτας, μπορείς να αποκτήσεις ένα νέο, άκρως ανανεωμένο hair look, το οποίο θα μοιάζει και πολύ φυσικό.

https://www.instagram.com/p/CMAfErLpumF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά, δεν θα σε αφήσω έτσι. Στην παρακάτω gallery έχω βρει 10 dark balayage για σένα που είσαι καστανή, ώστε να πάρεις όλο το #hairspiration που χρειάζεσαι. Άντε, ακόμα να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο;

Cover photo: @r.a.d.color