Buttery Cup: Το hair color trend για καστανές που θέλουν να ανοίξουν τα μαλλιά τους

Μαρία Ροδίτη
Buttery Cup: Το hair color trend για καστανές που θέλουν να ανοίξουν τα μαλλιά τους

Ποιος είπε ότι το φθινόπωρο μόνο σκουραίνουμε τα μαλλιά μας;

Για τον περισσότερο κόσμο το φθινόπωρο και η μετάβαση σε μια νέα σεζόν σηματοδοτεί και νέα ξεκινήματα. Ειδικά αυτήν την περίοδο, σχεδόν όλες θέλουμε να κάνουμε αλλαγές. Αλλαγές στη ζωή μας ή… στην εμφάνισή μας.

Και όπου εμφάνιση βλέπε μαλλιά. Παραδέξου το! Κι εσύ βρίσκεσαι σε φάση που θέλεις να κάνεις μια μικρή αλλαγή στο χρώμα μαλλιών σου. Να ανανεωθείς, βρε παιδί μου.

Αν είσαι καστανή, λοιπόν, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το buttery cup hair color trend. Απλά τέλειο!

Root melt: Η τεχνική βαφής μαλλιών που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το 2021

Φθινόπωρο δεν σημαίνει μόνο σκούρα μαλλιά

Παραδοσιακά, όταν ο καιρός γίνεται πιο μουντός, σκουραίνουμε τα μαλλιά μας, ενώ όταν έρχεται καλοκαίρι, σκεφτόμαστε όλες να ανοίξουμε το χρώμα τους.

Αυτήν τη σεζόν, ωστόσο, οι κανόνες πάνε στην άκρη και η κάθε μία μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Και ναι! Μπορείς να ανοίξεις ελαφρώς τα καστανά μαλλιά σου, να τους δώσεις ένα βουτυρένιο (aka buttery cup) καστανόξανθο χρώμα και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/CMlb-6CDmb4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι είναι το buttery cup

Το buttery cup hair color trend είναι ιδανικό για τα πολύ καστανά κορίτσια. Πρόκειται, στην ουσία, για ένα σκούρο καστανό χρώμα, που εμπλουτίζεται με ελάχιστες ανταύγειες σε ξανθή απόχρωση, οι οποίες με τη σειρά τους δίνουν διάσταση.

Το τέλειο είναι ότι το συγκεκριμένο hair color trend ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών, αλλά και σε κάθε μάκρος. Είτε, δηλαδή, έχεις πολύ μακριά μαλλιά, είτε καρέ κούρεμα, το buttery cup θα σε κολακεύσει ασυζητητί.



Με λίγα λόγια, είναι το χρώμα μαλλιών που θα φωτίσει το πρόσωπό σου και που θα σε ανανεώσει για τα καλά. Γιατί για να ανανεωθούμε δεν χρειάζεται απαραίτητα να κάνουμε κάποια δραματική αλλαγή. Να τα λέμε κι αυτά!

Κάτσε! Μη φεύγεις! Σου έχω παραδείγματα του buttery cup στην gallery, ώστε να ξέρεις ακριβώς τι θα ζητήσεις από τον κομμωτή σου.

Cover photo: @texasbalayage