Autumn alert! Τα 5 πιο hot hair color trends αυτού του φθινοπώρου

Μαρία Ροδίτη
Autumn alert! Τα 5 πιο hot hair color trends αυτού του φθινοπώρου

Πριν κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο μάθε τις πιο hot τάσεις στα χρώματα μαλλιών!

Νέα σεζόν σημαίνει σχεδόν πάντα και αλλαγές. Αλλαγές στη ζωή μας, στην καθημερινότητά μας και στην… εμφάνισή μας. Για αυτό το τελευταίο θα σου μιλήσω σήμερα και θα εστιάσω στο χρώμα μαλλιών.

Παραδέξου το! Κάθε φορά που αλλάζει εποχή σκέφτεσαι κι εσύ να κάνεις κάτι για να ανανεώσεις την εικόνα σου. Και- πίστεψέ με- δεν υπάρχει τίποτα πιο fresh από το να κάνεις μια αλλαγή (μικρή ή μεγάλη) στο χρώμα μαλλιών σου.

Κάν’ το όπως οι celebrities! Πλεξούδες στα μαλλιά για girly εμφανίσεις

Τι λένε οι hairstylists για το χρώμα μαλλιών

Το 2021 οι περισσότεροι hairstylists υποστηρίζουν τη ροπή στη φυσικότητα. Εν ολίγοις, οι ειδικοί λένε ότι φέτος μπορείς να αλλάξεις τα μαλλιά σου ανοίγοντάς τα ή σκουραίνοντάς τα το πολύ δύο τόνους από το φυσικό σου χρώμα.

https://www.instagram.com/p/CRvGAS-pc_s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αν κάποια κοπέλα είναι καστανή, μπορεί να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της δυο τόνους και να βάλει και κάποια highlights, που να κάνουν το χρώμα πιο φωτεινό, αλλά χωρίς να είναι κάτι πάρα πολύ εξεζητημένο», έχει πει στο Queen.gr ο καταξιωμένος hairstylist, Πάνος Παπανδριανός.

Διάβασε σε αυτό το link τη συνέντευξη με τον Έλληνα hairstylist της Gigi Hadid και της Dua Lipa

Όλα αυτά, βέβαια, περί φυσικότητας δεν είναι απόλυτα! Ναι μεν ισχύει και μπορείς να δοκιμάσεις αυτό που προτείνουν οι hairstylists, όμως μπορείς να τολμήσεις και πιο… ακραίες τάσεις. Μείνε μαζί μου…

Τα super hot hair color trends του φθινοπώρου

Πέντε είναι τα πιο δημοφιλή hair color trends του φθινοπώρου: το copper red, το solar blonde, το money piece, το golden brunette και οι party highlights.

Το copper red είναι κόκκινο, όπως καταλαβαίνεις! Όχι οποιοδήποτε, όμως! Είναι ένα χάλκινο, spicy κόκκινο, το οποίο ταιριάζει τέλεια και με σκούρα φρύδια (αν έχεις).

Το solar blonde μοιάζει με… πλατινέ ξανθό, αλλά δεν είναι. Είναι ένα πολύ, πολύ ανοιχτό ξανθό, κάπως πιο κίτρινο από το πλατινέ.



Όσο για το money piece; Σου έχω ξαναμιλήσει! Είναι τάση της δεκαετίας του 1970 και αφορά παχιές, ανοιχτόχρωμες ανταύγειες, που γίνονται στο μπροστινό μέρος των μαλλιών δημιουργώντας ένα κάδρο γύρω από το πρόσωπο.

Σε αυτό το link θα μάθεις τα πάντα για το money piece

Το golden brunette είναι ένα γλυκό, χρυσό καστανό… απλά wow, ενώ το party highlights είναι για κορίτσια που αγαπούν την τρέλα και έχουν μπόλικες δόσεις fun στη ζωή τους. Είναι χρωματιστές ανταύγειες, σε φούξια, μπλε ή πράσινο χρώμα.

Μη φύγεις! Στην gallery σού έχω παραδείγματα των πιο hot hair color trends του φθινοπώρου 2021.

Cover photo: @edjaniobarros