#LazyGirlNails: Αυτό είναι το τέλειο nail art για τις beauty τεμπέλες

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#LazyGirlNails: Αυτό είναι το τέλειο nail art για τις beauty τεμπέλες

Αν θέλεις όμορφο μανικιούρ με το minimum της προσπάθειας, τότε είσαι beauty τεμπέλα και σε αγαπάμε! Γι’ αυτό σου ετοιμάσαμε το πιο όμορφο και κομψό σχέδιο ever…

Τα όμορφα νύχια και τα εντυπωσιακά nail art είναι τα αγαπημένα μας εδώ στο beauty department. Χαζεύουμε με τις ώρες τα περίτεχνα σχέδια που ανεβάζουν οι αγαπημένες μας artists όμως… Δεν έχουμε πάντα όρεξη να τα αντιγράψουμε.

Θα είμαι ειλικρινείς, είμαστε ελαφρώς τεμπέλες αλλά μόνο στο μανικιούρ. Πρέπει να το παραδεχτείς και εσύ όμως: Κάποια σχέδια φαίνονται ωραία αλλά μοιάζουν «βουνό»! Ενώ λοιπόν δεν θα τεμπελιάσουμε ποτέ με την επιδερμίδα μας, τα νύχια μας είναι άλλο θέμα.

Αυτό το θέμα αποφασίσαμε να θίξουμε στο σημερινό nailspiration της Τρίτης και να βρούμε το πιο εύκολο nail art, που μπορούν να φτιάξουν και οι beauty τεμπέλες. Είναι πολύ απλό και δεν θα χρειαστεί να έχεις κάτι παραπάνω από ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά και τα αγαπημένα σου βερνίκια.


via GIPHY


Φτιάξε καφέ και δες 10 τέλεια αλλά διαφορετικά γαλλικά μανικιούρ

So lazy!

Η λογική είναι απλή: Βάφεις τα νύχια σου στο χρώμα που θέλεις, και στη συνέχεια κάνεις μία μεγάλη τελεία με ένα άλλο χρώμα της επιλογής σου από πάνω. Ναι, αυτό είναι όλο. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο και όμορφο και ο χρόνος που απαιτεί ασήμαντος.

Μάλιστα, μπορείς να κάνεις όποιον χρωματικό συνδυασμό θέλεις και δεν χρειάζεται να περιοριστείς στην διχρωμία. Όπως θα δεις στα παραδείγματα που συγκεντρώσαμε για εσένα στην παρακάτω gallery, μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποια και όσα χρώματα θέλεις.

Αντί να μακρηγορούμε όμως, σε προσκαλούμε να κάνεις ένα ακόμα scroll για α φτάσεις στην παρακάτω gallery και να δεις τα 10 #LazyGirlNails της Τρίτης.

#PucciNails: Δες10 nail art με τα καλειδοσκοπικά σχέδια του Emilio Pucci (+ 1 mini μάθημα ιστορίας)