PFW: Τα ωραιότερα beauty looks από την εβδομάδα μόδας του Παρισιού

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
PFW: Τα ωραιότερα beauty looks από την εβδομάδα μόδας του Παρισιού

Η PFW, είναι η fashion week για την οποία ανυπομονούμε κάθε σεζόν και δεν μας απογοήτευσε!

Οι εβδομάδες μόδας ολοκληρώνονται στην Πόλη του Φωτός. Μου φαίνεται ότι έχει περάσει μία αιωνιότητα από την τελευταία φορά που, η fashion director Διονυσία Καλαποθαράκου και εγώ, βρεθήκαμε στο Παρίσι και παρακολουθήσαμε μερικά από τα πιο υπέροχα shows (hello Dior).

Εδώ και αρκετές σεζόν, η πανδημία μας έχει απαγορεύσει να «πετάξουμε» προς τις μητροπόλεις της μόδας, και μένουμε να τις παρακολουθούμε online. Θέλω να πω ότι δεν πειράζει αλλά… πειράζει.

Η εμπειρία είναι κάτι το μοναδικό και η ατμόσφαιρα στα παρασκήνια συγκλονιστική. Πειράζει λοιπόν γιατί μου έλειψε πάρα πολύ το Παρίσι και η fashion week αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έκανα αποχή.



Valentino: Ο Pierpaolo Piccioli κάνει βουτιά στα archives του οίκου για την S/S 2022 συλλογή του

J’Adore!

Παρακολούθησα όσα περισσότερα shows μπορούσα και οι εμπνεύσεις των glam squads των σχεδιαστών δεν με απογοήτευσαν. Οι πασαρέλες στο Παρίσι βλέπεις, γέμισαν με τα αγαπημένα μου looks.

Barely there μακιγιάζ, λάμψη, επιδερμίδες σχεδόν υγρές, wild eyeliners και μεγάλες βλεφαρίδες, πινελιές χρώματος στα χείλη και βρεγμένα μαλλιά. Η επόμενη άνοιξη θα είναι πιο sexy από ποτέ και για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ, δεν έχεις παρά να κάνεις ένα ακόμα scroll.


https://www.instagram.com/p/CUkhCkHIg76/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην gallery που ακολουθεί, συγκέντρωσα τα ωραιότερα beauty looks που είδα να παρελαύνουν στα catwalks του Παρισιού, ενώ καθόμουν με το τζιν και το t-shirt μου στο σπίτι και ονειρευόμουν ότι έχω πιάσει μία γωνίτσα στα παρασκήνια του Dior.

PFW: Η νέα συλλογή της Isabel Marant για τη σεζόν S/S 2022 είναι ο ορισμός του beach-to-club chic