Τα μακριά μαλλιά είναι και πάλι τάση! Inspo η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μαρία Ροδίτη
Τα μακριά μαλλιά είναι και πάλι τάση! Inspo η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η παρουσιάστρια του ALPHA σού δίνει το τέλειο hack για να στολίσεις τα πολύ μακριά μαλλιά σου.

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε σαν τάση τα πολύ μακριά μαλλιά. Αυτή είναι η αλήθεια.

Ειδικά από το ξέσπασμα της πανδημίας μέχρι και σήμερα, βλέπαμε Οίκους Μόδας, stars και influencers να υποστηρίζουν όσο κανένα άλλο το… καρέ κούρεμα. Πραγματικά, το bob haircut είναι (και θα παραμείνει, αν θες τη γνώμη μου) το κούρεμα της δεκαετίας.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως πού και πού δεν θα ξεπετάγονται και άλλες τάσεις, όπως τα μακριά μαλλιά. Ναι! Τα μακριά μαλλιά είναι και πάλι στη μόδα, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να είναι το απόλυτο beauty Inspo μας!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκοψε πάλι αφέλειες - Και μας δίνει ιδέες! Ψήνεσαι;

Το styling της Ηλιάνας στα μακριά μαλλιά της

Όσα χρόνια γνωρίζουμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τη θυμόμαστε με μακριά και πλούσια μαλλιά. Από το GNTM μέχρι και φέτος, στο Style Me Up, που παρουσιάζει, η Ηλιάνα δεν έχει αφαιρέσει μήκος από τα μαλλιά της.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα, όμως, στο account της μάς έκανε να πούμε… WOW κυρίως για το styling στα μαλλιά της.

ILIANA MAKRIA MALLIA

Photo: @ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας total white σύνολο, ενώ τα μαλλιά της έκαναν τη διαφορά. Τα είχε αφημένα σε wavy hairstyle με τη λευκή- από πέρλες- στέκα της να είναι το highlight του hair look.

Και δεν είναι τυχαίο αυτό! Τα hair accessories είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2021-22, με τα scrunchies, τις στέκες και τα hairclips να... έχουν έρθει για να μείνουν.

Οι διάσημοι Οίκοι Μόδας… έδειξαν τον δρόμο

Στα Fashion Weeks που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο και αφορούσαν τη σεζόν F/W 2021-22 είδαμε αρκετούς Οίκους Μόδας να επιλέγουν μοντέλα με μακριά μαλλιά σε διαφορετικά hairstyles.



Ο Prabal Gurung προτίμησε τις ψηλές πλεξούδες, ο Jacquemus λάνσαρε τα σγουρά, μακριά μαλλιά, ενώ η Chanel επέλεξε τα ολόισια, μακριά και sleek μαλλιά.

Δες τα στην παρακάτω gallery κι αν… σκεφτόσουν να μακρύνεις τα δικά σου μαλλιά, κάν’ το τώρα! Τα μακριά μαλλιά είναι super hot trend ξανά!

Cover photo: @ilianapapageorgiou