Marmalade blond: Το πιο γλυκό ξανθό χρώμα μαλλιών – Θα το βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
Marmalade blond: Το πιο γλυκό ξανθό χρώμα μαλλιών – Θα το βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Αν έχεις φυσικά, σκούρα καστανά ή ξανθά μαλλιά, βρήκες την ανανέωση που θα κάνεις στα μαλλιά σου αυτό το φθινόπωρο!

Όλες μας αναπολούμε πού και πού το καλοκαίρι! Τα cocktails που πίναμε στην αιώρα, τη μεσημεριανή σιέστα στην ξαπλώστρα και… τις ξανθές ανταύγειες που δημιουργούσε ο ήλιος στα μαλλιά μας. Ειδικά αυτό το τελευταίο, εμένα προσωπικά, μου λείπει πολύ!

Αν κι εσύ είσαι σε αυτό το mood, και θέλεις… να φέρεις λίγο καλοκαίρι στο φθινόπωρο, χωρίς να το παρακάνεις, σου βρήκα το απόλυτο hair color trend. Ο λόγος για το marmalade blond.

Blonde ambition: Όλα τα ονόματα των ξανθών αποχρώσεων για να ζητήσεις ακριβώς αυτό που θέλεις

Τι είναι το marmalade blond

Το marmalade blond είναι ένα χρώμα μαλλιών για σένα που θέλεις να προσθέσεις ένταση και λάμψη στα μαλλιά σου.

https://www.instagram.com/p/CThrGlklx3u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόκειται, στην ουσία, για ένα μεσαίο ξανθό, με φυσικό χρυσό ως βασικό χρώμα, το οποίο εμπεριέχει χάλκινο balayage σε όλο το μήκος των μαλλιών. Έτσι, δημιουργείται ένα ζεστό, ξανθό χρώμα με πολλές διαστάσεις.

Σε ποια κορίτσια ταιριάζει

Το marmalade blond μπορεί να καλύψει… μια μεγάλη γκάμα κοριτσιών (ευτυχώς θα σου πω εγώ)! Για να καταλάβεις, μπορεί να το κάνει και μια κοπέλα με πολύ σκούρα καστανά μαλλιά, αλλά – εννοείται- και μια κοπέλα με άλλη απόχρωση ξανθού χρώματος.



Αυτό το γλυκό ξανθό είναι ό,τι ακριβώς ψάχνεις για να έχεις ανοιχτόχρωμα μαλλιά το φθινόπωρο και τον χειμώνα, χωρίς όμως να είσαι out of season.

Για να σε πείσω να δοκιμάσεις το marmalade blond, έχω συγκεντρώσει στην gallery 7 παραδείγματα… όλα δικά σου! Προσοχή, όμως! Μην το επιχειρήσεις μόνη σου! Μόνο ο κομμωτής σου μπορεί να πετύχει αυτό το τόσο θερμό και γλυκό αποτέλεσμα.

Cover photo: @hair_by_fliss