Το αγαπημένο σας resort

Το αγαπημένο σας resort

Εσείς που κάνετε διακοπές και σε πιο resort βρίσκεστε; Η Essie έχει δημιουργήσει μία σειρά από βερνίκια νυχιών με έμπνευση από πολύ μακριά, γιατί φέτος, η Αφρική είναι τάση.

Εμπνευσμένη από την αδάμαστη ομορφιά των πιο απομακρυσμένων περιοχών του κόσμου, η Resort Collection 2011 της essie θα βγάλει τον εξερευνητή που κρύβεται μέσα σας. Ξεκινήστε ένα χρωματιστό και περιπετειώδες ταξίδι για να ανακαλύψετε την άγρια πλευρά σας.

«Εμπνεύστηκα τη συγκεκριμένη συλλογή από τα πρόσφατα ταξίδια μου στην Αφρική» λέει η Essie Weingarten, ιδρύτρια της essie. «Ήταν το πρώτο μου ταξίδι σε αυτήν την ήπειρο και βρήκα την απόμακρη ομορφιά της καθώς και την περηφάνια των κατοίκων της εντυπωσιακή. Πάντα παρατηρούσα τη ζωή μέσα από τα χρώματα, τα χρώματα όμως που αντίκρισα στην Αφρική μου άλλαξαν τη ζωή».

«Όταν επέστρεψα σπίτι, ήξερα αμέσως ότι έπρεπε να μοιραστώ αυτήν την εμπειρία και αυτά τα χρώματα με όλους. Οι resort αποχρώσεις θα σας οδηγήσουν σε μια εκτυφλωτική χρωματική εμπειρία! Γι' αυτό λοιπόν σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από τα 'ασφαλή' χρώματα και ανταποκριθείτε στο κάλεσμα της άγριας φύσης!»

Οι εκθαμβωτικές αποχρώσεις της συλλογής είναι κατάλληλες για περίπατο στη φύση και οπουδήποτε αλλού βρεθείτε φέτος. Συνδυάζοντας τέλεια την τοπική χλωρίδα και πανίδα χωρίς όμως ποτέ να καμουφλάρει το στυλ σας, σαν κάνει να ξεχωρίσετε από το πλήθος με τις νέες σοφιστικέ αποχρώσεις.