Χρειάζεσαι διάλειμμα; Πάτα pause σε ό,τι κάνεις και απόλαυσε ένα beauty... snack

Μαρία Ροδίτη
Χρειάζεσαι διάλειμμα; Πάτα pause σε ό,τι κάνεις και απόλαυσε ένα beauty... snack

Το beauty snacking είναι το «διάλειμμα» ευεξίας & ομορφιάς που χρειάζεσαι καθημερινά!

Ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι θα ζούσαμε όλη αυτήν την περιπέτεια με τον κορονοϊό. Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν δύσκολα για όλες μας, με την ανησυχία για την πανδημία να είναι έντονη, με την παραμονή στο σπίτι να μην έχει τέλος και με τη δουλειά, επίσης, να μη σταματά. Γιατί ας μην κοροϊδευόμαστε! Όσο ήμασταν σε καθεστώς τηλεργασίας υπήρξαν πολλές μέρες που ο όγκος δουλειάς ήταν περισσότερος. Σε συνδυασμό με τον εγκλεισμό στο σπίτι… το «κοκτέιλ» ήταν εκρηκτικό για την ψυχολογία μας.

Ποια ήταν η λύση; Μερικές στιγμές χαλάρωσης και φροντίδας του εαυτού μας. Το self-care που εμπεριείχε μέσα και το κομμάτι της ομορφιάς. Ή αλλιώς το beauty snacking, το οποίο φαίνεται πως το 2022 θα είναι το απόλυτο self-care και beauty trend!

gala gaidouras

Γάλα γαϊδούρας VS κατσικίσιο γάλα: Ποια είναι τα οφέλη τους στην επιδερμίδα (+ προϊόντα για σένα)

Τι είναι το beauty snacking

Όχι, όχι δεν θα σου μιλήσω για κάποιο διατροφικό snack ή για κάποια νέα τάση στον κόσμο του φαγητού. Θα σου πω για το «snack» ομορφιάς και ευεξίας που αξίζει να χαρίζεις καθημερινά στον εαυτό σου για να είσαι όμορφη, ανανεωμένη, με λαμπερή επιδερμίδα, αλλά και να νιώθεις εσύ ωραία με εσένα. Να σε φροντίζεις, δηλαδή, μέσα και έξω. Αυτό είναι το beauty snack!

via GIPHY

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα πρόβλεψης τάσεων WGSN, το beauty snacking ορίζεται ως η χρήση flash θεραπειών- χωρίς καθόλου φαγητό-, που είναι εύκολες, γρήγορες και… δεν προκαλούν χάος. Για να καταλάβεις, μπορείς να κάνεις beauty snacking ενώ κάθεσαι στο γραφείο σου και δουλεύεις. Χωρίς να αποσυντονιστείς από τη δουλειά σου, αλλά φροντίζοντας συγχρόνως εσένα.

Πώς θα απολαύσεις το beauty snacking

Εύλογα θα αναρωτιέσαι τώρα πώς ακριβώς γίνεται αυτό και πώς θα απολαύσεις το beauty snacking χωρίς να αποσυντονίζεσαι στον χώρο εργασίας σου. Είναι απλό!

Όπως θα τσιμπούσες μερικά κριτσίνια ή ένα τοστ γράφοντας παράλληλα στον υπολογιστή, έτσι μπορείς να απλώσεις ένα lip balm ή ένα lip oil στα χείλη σου, να ψεκαστείς με ένα face mist για να ενυδατώσεις το πρόσωπό σου, να βάλεις κρέμα χεριών για να φροντίσεις τα χέρια σου.



Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε καθεστώς τηλεργασίας και είσαι στο σπίτι σου, μπορείς να κάνεις κι άλλα πράγματα, όπως ένα 5λεπτο μασάζ προσώπου με το αγαπημένο σου beauty tool ή μια sheet mask ενυδάτωσης του προσώπου.

Περίμενε, μη φύγεις! Στην gallery θα βρεις όλα εκείνα τα προϊόντα ομορφιάς που θα σε κάνουν να απολαύσεις και με το παραπάνω - στο σπίτι ή στο γραφείο- αυτά τα πολύτιμα λεπτά που θα αφιερώσεις στο self care σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ