Αλλάξτε χρώμα μαλλιών στη στιγμή

Αλλάξτε χρώμα μαλλιών στη στιγμή

Η Paris Hilton σας δείχνει τον τρόπο για όσα χρώματα κι αν θέλετε να «βάλετε στο κεφάλι σας.

Πόσα διαφορετικά στυλ και χρώματα μαλλιών μπορείτε να έχετε; Θέλετε να κάνετε αλλαγές αλλά δεν τολμάτε και πολύ εύκολα. Δικαιολογημένα. Τα μαλλιά θέλουν σεβασμό για να διατηρούν την υγιή και όμορφη εμφάνιση τους και οι δραστικές αλλαγές στο χρώμα, οι τεχνικές εργασίες και τα συναφή τα καταστρέφουν.

Υπάρχει, όμως, ένας τρόπος να κάνετε όποια αλλαγή επιθυμείτε, ακόμη και την πιο τρελή χωρίς να επηρεάσετε την ποιότητα τους. Η Paris Hilton, που αγαπάει τις περίεργες εμφανίσεις, τις αλλαγές και ακολουθεί τα trends πάντα, τον έχει ανακαλύψει. Είναι οι περούκες.

Τη μία μέρα, μπορεί να εμφανιστεί με ροζ φλούο καρέ σε κάποιο πάρτι και την επόμενη με μία μελαχρινή περούκα αλά «Δυναστεία». Το μπλε που φόρεσαν αρκετοί διάσημοι αυτή τη χρονιά ήταν μία ακόμη επιλογή της. Όσο για το ποια από όλες προτίμησε να αποκτήσει, μάλλον θα το μάθουμε σύντομα σε κάποια από τις επόμενες εμφανίσεις της.

Όσο τα «ψεύτικα» έντονα χρώματα είναι στο προσκήνιο, μάλλον πρέπει να περάσετε κι εσείς μία βόλτα από ένα κατάστημα με περούκες!