Τα pedicure trends της άνοιξης θα σε κάνουν να θες να φορέσεις πέδιλα από αύριο κιόλας

Μαρία Ροδίτη
Τα pedicure trends της άνοιξης θα σε κάνουν να θες να φορέσεις πέδιλα από αύριο κιόλας

Μπορεί ένα νέο κύμα ψύχους να είναι προ των πυλών, αλλά εμείς περιμένουμε εναγωνίως την άνοιξη. Ναι, και τη στιγμή που θα βάλουμε τα μποτάκια στην άκρη για να φορέσουμε πέδιλα.

Τι κι αν βρισκόμαστε στα μέσα Μαρτίου; Ο καιρός θυμίζει χειμώνα και τα μποτάκια που κρατούν ζεστά τα πόδια μας συνεχίζουν να είναι η πρώτη επιλογή μας ανάμεσα στα παπούτσια. Ξέρω τι σκέφτεσαι… Βαρέθηκες με τόσο κρύο και θες – επιτέλους- να φορέσεις τα πιο ανάλαφρα ρούχα σου. Και, φυσικά, τα πιο ανοιχτά παπούτσια, τ’ ανοιξιάτικα πέδιλά σου.

Μέχρι να έρθει αυτή η άγια ώρα, ωστόσο, δεν πρέπει να ξέρεις ποια είναι τα pedicure trends της άνοιξης 2022; Όχι τίποτα άλλο… Για να έχεις αποφασίσει τι πεντικιούρ θα κάνεις λίγες μέρες πριν φορέσεις τα chic σανδάλια ή πέδιλά σου.

tips ksefloudisma nyxiwn

7 tips για να μην ξεφλουδίσει ποτέ ξανά το βερνίκι από τα νύχια σου

Κόκκινο, pastel και glam

Αυτήν την άνοιξη, λοιπόν, η γκάμα των χρωμάτων στο πεντικιούρ είναι για όλες τις γυναίκες και για όλα τα γούστα. Αν είσαι ένα κλασικό κορίτσι, δεν γίνεται παρά να επιλέξεις το διαχρονικό κόκκινο. Ναι, το κόκκινο είναι super hot χειμώνα-καλοκαίρι, ταιριάζει σε όλες και σου λύνει τα χέρια όταν πραγματικά δεν μπορείς ν’ αποφασίσεις τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου.

Φυσικά, και οι pastel αποχρώσεις παίζουν έντονα. Δεν γίνεται και διαφορετικά, άλλωστε, μιας και η άνοιξη είναι η κατ’ εξοχήν εποχή των παστέλ. Baby blue και baby pink, πράσινο της μέντας, μπανανί, μοβ της λεβάντας και όποια άλλη pastel απόχρωση σού έρθει κατά νου θα κυριαρχήσει την άνοιξη.


https://www.instagram.com/p/CanQkygp2Zs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για σένα που θες λίγο glam παραπάνω στο πεντικιούρ σου την άνοιξη, μπορείς να το έχεις. Βλέπεις, τα ιριδίζοντα βερνίκια είναι super hot και σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις. Όχι μόνο για να παρευρεθείς σε κάποιο επίσημο event, αλλά και για να ξεχωρίζεις στην καθημερινότητά σου.

Το χρώμα της χρονιάς από τις πιο hot επιλογές

Το Very Peri είναι, σύμφωνα με την Pantone, το χρώμα του 2022 και δεν ήταν δυνατόν να μην «παίξει» έντονα και στις τάσεις στο πεντικιούρ. Πρόκειται για ένα χρώμα που «παντρεύει» το παραδοσιακό μπλε με την «ενέργεια και τον ενθουσιασμό» που εκπέμπει το κόκκινο. Δοκίμασε, λοιπόν, αυτό το ιδιαίτερο χρώμα στα νύχια των ποδιών σου και κάνε τη διαφορά.



«Καθώς μεταβαίνουμε σε έναν κόσμο με πρωτοφανείς αλλαγές, το Pantone 17-3938 Very Peri δείχνει μια φωτεινή διάθεση και μια δυναμική παρουσία που προωθεί τη δημιουργική έκφραση», έχει πει η Pantone για το χρώμα του 2022. Και συμφωνούμε απόλυτα!

Wait! Στην gallery θα δεις συγκεντρωμένα όλα τα pedicure trends της άνοιξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ