Botticelli: Το πιο stylish κούρεμα του 2022 είναι εμπνευσμένο από την Αναγέννηση

Μαρία Ροδίτη
Botticelli: Το πιο stylish κούρεμα του 2022 είναι εμπνευσμένο από την Αναγέννηση

Το Botticelli haircut «φωνάζει» καλοκαίρι!

Υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών: εκείνες που λατρεύουν τα καρέ κουρέματα και δοκιμάζουν παραλλαγές τους κι εκείνες που δεν αποχωρίζονται με τίποτα τα μακριά μαλλιά τους. Αν ανήκεις σ’ αυτές που τα μακριά μαλλιά είναι για σένα σημείο κατατεθέν στην εμφάνισή σου, τότε θα λατρέψεις το Botticelli κούρεμα. Πρόκειται για μεγάλη τάση στα κουρέματα του 2022 και «φωνάζει» καλοκαίρι.

Κι αν… το όνομά του σού λέει κάτι είσαι σε καλό δρόμο! Το Botticelli haircut είναι εμπνευσμένο από τον Ιταλό ζωγράφο της Αναγέννησης, Sandro Botticelli. Τα μαλλιά σε αυτό το κούρεμα είναι εξαιρετικά μακριά και χωρίς φορμάρισμα, με φυσικό κυματισμό. Φαντάσου απλώς τις μορφές στους πίνακες της Αναγέννησης με τα μακριά, κυματιστά μαλλιά τους… Γι’ αυτό ακριβώς αυτό το κούρεμα έχει πάρει τ’ όνομά του από τον Botticelli.

Από σένα εξαρτάται πόσο γρήγορα θα μακρύνουν τα μαλλιά σου – 4 «κανόνες» που πρέπει ν' ακολουθείς

Τι είναι το Botticelli κούρεμα

Πρόκειται για ένα φοβερά νεανικό κούρεμα, με μια παιδικότητα και φρεσκάδα που σίγουρα είχες καιρό να δεις. Το Botticelli κούρεμα χαρίζει μια υπέροχη ενέργεια και μοιάζει luxurious, αλλά και αιθέριο συγχρόνως.


https://www.instagram.com/p/Ca_0C-LKX-a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν θέλεις να το δοκιμάσεις για το καλοκαίρι του 2022, δεν έχεις παρά να ζητήσεις στον κομμωτή σου να σου αφήσει πολύ – πάρα πολύ- μακριά τα μαλλιά σου, αλλά χωρίς «αιχμηρές» άκρες και καθόλου έντονα layers. Το μυστικό στο Botticelli κούρεμα βρίσκεται στη φυσικότητα.

Hairspiration

Για να καταλάβεις καλύτερα τι ακριβώς είναι το Botticelli κούρεμα, μπες στην gallery και δες τα παραδείγματα που συγκέντρωσα για εσένα.



Με μια πρώτη εικόνα ένα είναι το σίγουρο: ότι το Botticelli haircut θα σε «ταξιδέψει» αμέσως στο καλοκαίρι και θα σου θυμίσει… τα μαλλιά σου όπως γίνονται μετά την επαφή τους με το θαλασσινό νερό.

Cover photo: @meganfox

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτός από το δέρμα ο ατμός ωφελεί και τα μαλλιά – Πώς θα κάνεις hair steaming

Octopus haircut: Το hot κούρεμα του 2022 ταιριάζει σε όλες