#NegativeSpaceNails: Δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και εξηγούμε το γιατί

#NegativeSpaceNails: Δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και εξηγούμε το γιατί

Τα διακριτικά, negative space μανικιούρ είναι τα αγαπημένα μας εδώ στο beauty department και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Σήμερα λοιπόν θυμόμαστε γιατί έγιναν τάση και γιατί δεν θα σταματήσουν ποτέ να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας.

Πάνε χρόνια -πλέον- από τότε που τα #NegativeSpaceNails ξεκίνησαν σαν τάση. Όταν τα πρωτοείδαμε μας ξετρέλαναν και όσο περνά ο καιρός, τα αγαπάμε ακόμα περισσότερο. Αφενός, οι αγαπημένες μας nail artist ξεπερνούν τους εαυτούς τους με τα ευφάνταστα σχέδια, και αφετέρου, η ιστορία έχει δείξει ότι είναι τα πιο ευέλικτα μανικιούρ που πάνε με όλα, χωρίς να είναι καθόλου βαρετά!

https://www.instagram.com/p/CdZEH9XF2xX

Το hot pink είναι το πιο sexy χρώμα για το μακιγιάζ του Σαββάτου - Δες πώς θα το φορέσεις

Για να σου θυμίσουμε όμως περί τίνος πρόκειται, #NegativeSpaceNails, είναι τα μανικιούρ που αφήνουν μέρος του νυχιού άβαφο και αυτό έχει πάρα πολλές, πραγματικά άπειρες εκδοχές. Οι χρωματικές επιλογές δεν έχουν στοπ, τα σχέδια μπορεί να είναι απλά όπως μικρές κουκκίδες ή και πιο πολύπλοκα, όπως μικροσκοπικά κύματα. Ναι, λατρεύουμε τα σχέδια της Betina Goldstein, ακόμα να το καταλάβεις;

https://www.instagram.com/p/CaKnOz2pfBC

Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε βρει ένα negative space σχέδιο που να μην μας αρέσει μέχρι στιγμής. Ακόμη και οι negative παραλλαγές του Γαλλικού μανικιούρ μας αρέσουν και, αν διαβάζεις συχνά αυτή τη στήλη, τότε καταλαβαίνεις ότι αυτή η δήλωση σημαίνει πολλά. Σήμερα λοιπόν Κυριακή, αποφασίσαμε να κάνουμε μια nailspiration gallery όπως παλιά, γεμάτη με όλη τη negative space έμπνευση που χρειάζεσαι για τα μανικιούρ της σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CdR9U5Klr5g

Παρακάτω λοιπόν, δημιουργήσαμε μία gallery με μερικά από τα αγαπημένα μας σχέδια αυτή τη στιγμή, και χρειάζεσαι μόλις ένα scroll για να τη δεις. Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά, φτιάξε έναν κρύο καφέ και απόλαυσε μερικά μανικιούρ μέχρι να κανονίσεις τι θα κάνεις απόψε το βράδυ. Αν έχεις χρόνο, κάποια από τα σχέδια που θα δεις ίσως να είναι το τέλειο μανικιούρ για απόψε, just sayin’.

5 self tan και 5 tips για να το χρησιμοποιήσεις σωστά