Μακιγιάζ ή παραίσθηση από τον Giorgio Armani

Μακιγιάζ ή παραίσθηση από τον Giorgio Armani

Αιθέριες υπάρξεις, πλάσματα των παραμυθιών ή σύγχρονες γυναίκες. Όλα γίνονται ένα με το φθινοπωρινό μακιγιάζ του Giorgio Armani.

Εμπνευσμένη από τους απαλούς ροζ τόνους της κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011/12 του Giorgio Armani, η Linda Cantello International Make-up Artist του Giorgio Armani Beauty, επανερμηνεύει το μπουντουάρ της γυναίκας Giorgio Armani .

Δημιουργεί ένα μακιγιάζ αιθέριο που μοιάζει με παραίσθηση. Οι τόνοι του απαλού αλαβάστρινου ροζ αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και επαναπροσδιορίζουν τη δύναμη του. Η επιδερμίδα είναι λαμπερή και ματ ταυτόχρονα χωρίς το παραμικρό ψεγάδι.

Τα απαλά μεν αλλά ιριδίζοντα ροζ κατακτούν τα βλέφαρα σε όλο τους το μεγαλείο και τους δίνουν φως ψηλά στα φρύδια αλλά και στο εσωτερικό των ματιών. Δεν μένουν εκεί όμως. Ντύνουν τα χείλη με μία υποψία χρώματος, συνεχίζοντας την τάση των γυμνών χειλιών.

Το βλέμμα υπογραμμίζεται μυστικά με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του ματιού αλλά και εξωτερικά με δυνατές γραμμές που φεύγουν από τα κλασικά όρια του eyeliner και αφήνουν ανοιχτές τις άκρες τους.