Summer pop: Το nail art trend που θα λατρέψεις αν αγαπάς τα έντονα χρώματα

Μαρία Ροδίτη
Summer pop: Το nail art trend που θα λατρέψεις αν αγαπάς τα έντονα χρώματα
Instagram: nails_by_aliciaoh

Το καλοκαίρι απαιτεί χρώμα και το summer pop nail art είναι το μανικιούρ που θα σου το δώσει.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών: εκείνες που μένουν πιστές στα clean και πιο κλασικά μανικιούρ (aka γαλλικό, abstract, ασπρόμαυρο) κι εκείνες που λατρεύουν να πειραματίζονται και να τολμούν τα έντονα χρώματα στα νύχια τους. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, το summer pop nail art δημιουργήθηκε για εσένα και το καλύτερο είναι πως μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου στο σπίτι.

Multi culti: 10 μανικιούρ που είναι ό,τι πρέπει για κοντά νύχια

Τι είναι το summer pop nail art

Η Riyah Martin, μια nail artist από το Los Angeles, επινόησε τη συγκεκριμένη τάση όταν δημιούργησε ένα πουά nail art εμπνευσμένο από την pop art. Και κάπως έτσι… «γεννήθηκε» το summer pop μανικιούρ.

https://www.instagram.com/p/CVF39OOgQ7F

Πώς μπορείς εσύ να το φτιάξεις μόνη σου; Φαντασία, βερνίκια σε διάφορα χρώματα και χρόνος να υπάρχει. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι σε διάφανη βάση να δημιουργήσεις dots (aka βούλες), άλλοτε κλασικές και μικροσκοπικές, άλλοτε μεγάλες ή μισές. Ανάλογα πάντα με το πώς θέλεις να είναι το nail art σου. «Αν θέλεις το μανικιούρ σου να είναι πιο διασκεδαστικό, φρόντισε να μην είναι όλες οι βούλες πανομοιότυπες στο μέγεθος και φυσικά ''κλείδωσε'' το μανικιούρ με top coat», συμβουλεύει η Riyah Martin.

Ιδέες για summer pop nails

Στην παρακάτω gallery θα δεις 10 super funky summer pop μανικιούρ για να πάρεις έμπνευση για το επόμενο ραντεβού στη nail artist σου. Ή για να έχεις ιδέες για το τι μπορείς να κάνεις στα νύχια σου την επόμενη φορά που θα έχεις άπλετο χρόνο στο σπίτι για ένα beauty treatment.

Μη φοβηθείς το χρώμα, girl! Το καλοκαίρι επιβάλλεται!