Neon nails: Το πιο funky μανικιούρ που μπορείς να κάνεις στις καλοκαιρινές διακοπές

Μαρία Ροδίτη
Neon nails: Το πιο funky μανικιούρ που μπορείς να κάνεις στις καλοκαιρινές διακοπές
Instagram: frollein_herr

Τα neon nails είναι ίσως η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού κι εμείς σου προτείνουμε 10 μοναδικά σχέδια.

Ένα από τα ερωτηματικά που προκύπτει σε όλες μας όταν ετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές διακοπές μας αφορά τα νύχια. Αν βρίσκεσαι, λοιπόν, σε αυτήν τη φάση κι εσύ, αν ετοιμάζεις βαλίτσες γιατί σε λίγες μέρες ξεκινά η άδειά σου και έχεις ήδη κλείσει το τελευταίο ραντεβού με τη μανικιουρίστ μην ψάχνεις άλλο. Κάνε neon nails.

Τα neon nails είναι ίσως η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού στα μανικιούρ και δεν το λέμε εμείς, αλλά οι nail artists. Γιατί να μην τα δοκιμάσεις κι εσύ και να δώσεις ένα πιο funky twist στα looks των καλοκαιρινών διακοπών σου;

Fluo, pastel και wedding vibes: Η Κατερίνα Νικολινάκου αναλύει τα nail trends της σεζόν

Τα neon nails super hot τάση

«Όλα τα fluo είναι πάρα πολύ μεγάλη τάση αυτήν τη σεζόν. Δηλαδή, neon φούξια, κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο και μπλε θα πρωταγωνιστήσουν στα μανικιούρ. Πολύ hot είναι, επίσης, αυτές οι αποχρώσεις στη γραμμή του γαλλικού μανικιούρ. Το french mani έχει επιστρέψει δυναμικά, αλλά όχι στην κλασική εκδοχή του. Είναι τάση με χρωματιστή γραμμή», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό στο Queen.gr η nail artist, Κατερίνα Νικολινάκου.

https://www.instagram.com/p/Ceji5O_sQ9-

Και πόσο αυτό που λέει το βλέπουμε μπροστά μας! Τι εννοώ; Ότι αρκεί ένα scroll στο Instagram για να περνούν διαρκώς μπροστά σου neon nails σε κάθε πιθανή απόχρωση. Είναι, λοιπόν, δυνατόν εσύ να μην τα δοκιμάσεις;

Neon nails Inspo

Πέραν της τάσης των neon nails, το συγκεκριμένο μανικιούρ είναι και πολύ Instagrammable. Κάν’ το εικόνα! Έχεις το τέλειο neon mani, έχεις και την ψάθινη τσάντα σου ή το νεσεσέρ σου και βγάζει photo με θέα το απέραντο γαλάζιο. Δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι αν θα έχει αντίκρισμα η φωτογραφία σου. Τα likes θα πάρουν «φωτιά»!

Πριν καθίσεις, λοιπόν, στην καρέκλα της nail artist σου ρίξε μια ματιά στην παρακάτω gallery και δες 10 neon nail art που είναι ό,τι πιο funky, παιχνιδιάρικο και καλοκαιρινό μπορείς να κάνεις στα νύχια σου όλη τη σεζόν, αλλά ειδικά στις διακοπές σου.

Καλό καλοκαίρι, girl!