5 peachy βερνίκια νυχιών για να αντιγράψεις το nail art της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Μαρία Ροδίτη
5 peachy βερνίκια νυχιών για να αντιγράψεις το nail art της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε peachy nails, που κολακεύουν ιδιαιτέρως τα δάχτυλα, κι εγώ σου βρήκα τα σωστά βερνίκια για να κάνεις copy the look.

 

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις και να ξαναψάχνεις στα social media για να πάρεις έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ σου. Αρκεί να βάλεις ειδοποίηση για να βλέπεις τα posts και Insta Stories της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια του ALPHA είναι nail addict και το έχει αποδείξει πολλές φορές μιας και κάθε εβδομάδα ανεβάζει το μανικιούρ που κάνει.

Τι έκανε αυτήν τη φορά η Ηλιάνα; Peachy nails. Το πιο απλό, γρήγορο, εύκολο και κολακευτικό nail art που μπορείς κι εσύ να κάνεις το καλοκαίρι και για κάθε περίσταση.

Wet look: Όλα τα tips και 7 προϊόντα για ν’ αντιγράψεις το χτένισμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Τα peachy nails της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Δύο είναι τα «σημεία» που επιλέγει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μας αποκαλύψει τα νύχια της: το παράθυρο του αεροπλάνου και το τιμόνι του αυτοκινήτου. Αυτήν τη φορά επέλεξε να δείξει τα peachy nails της μέσα από το αυτοκίνητό της η παρουσιάστρια/μοντέλο.

nude_nyxia_iliana_papageorgiou.jpg

Όπως βλέπεις, η Ηλιάνα δεν επέλεξε κάποιο περίτεχνο σχέδιο για τα νύχια της. Διατήρησε το μάκρος που πάντα έχει και το αμυγδαλωτό σχήμα τους και τα έβαψε όλα σε ροδακινί απόχρωση, που κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο λεπτά και πιο μακριά.

1654858600383-297887609-iliana_papageorgiou_nude_nyxia.jpg

Peachy βερνίκια για να κάνεις copy the nail look

Αν θέλεις κι εσύ να αντιγράψεις το μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, μπορείς. Στην παρακάτω gallery θα βρεις 5 peachy βερνίκια που θα γίνουν τα αγαπημένα σου. Είτε έχεις να πας σε κάποια επίσημη εκδήλωση, είτε σε γάμο ή βάπτιση, είτε απλώς θέλεις να ανανεώσεις το nail art σου, το ροδακινί είναι η πιο safe επιλογή για το καλοκαίρι.

Ταιριάζει με κάθε outfit, είτε έχεις μαυρίσει είτε όχι θα κολακεύσει την επιδερμίδα σου και θα κάνει τα δάχτυλά σου να δείχνουν υπέροχα. Ακόμα το σκέφτεσαι;