One Night Stand: Νύχια με σχέδια Marc by Marc Jacobs

One Night Stand: Νύχια με σχέδια Marc by Marc Jacobs

Μία συνεργασία του Marc Jacobs με τη Minx Nails έφερε την πασαρέλα του Marc Jacobs στα νύχια.

Το ταίριασμα γυρνάει στη μόδα; Έτσι, φαίνεται και μάλιστα δεν αφορά μόνο το συνδυασμό της τσάντας και του παπουτσιού με τα ρούχα από το ίδιο ύφασμα, αλλά και των νυχιών.

Θυμηθείτε την Katy Perry και τα νύχια της που είναι συνήθως η συνέχεια του ρούχου της. Αυτό ακριβώς, κάνουν στα ρούχα του Μarc Jacobs τα καινούρια «One Night Stand» τα σχέδια που κολλάνε στα νύχια, που προέκυψαν από τη συνεργασία του Μarc Jacobs με την Minx Nails.

Τα Jungle Silk, Jags Velvet, Panthera Jacquard, Rosy Print και Running Impalas είναι διαφορετικά σχέδια που συναντάμε στη συλλογή των ρούχων του Marc by Marc Jacobs Fall 2011 Collection και ντύνουν τα νύχια με αυτά επίσης. Από animal print μέχρι λουλούδια τα πέντε διαφορετικά σχέδια τα έχουν όλα.

Είναι μία limited edition συλλογή που δεν θα βγει στα μαγαζιά προς πώληση, αλλά θα δοθούν σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις και μόνο κι αυτές στην Αμερική –όπως το Fashion's Night Out. Ποιος ξέρει μπορεί να έχουν τόση επιτυχία και να αποφασίσουν να τα βγάλουν –αν όχι αυτά τα επόμενα- στα μαγαζιά και να μπορέσουμε να φορέσουμε μακινιούρ Marc Jacobs.