Bubble braid: Πώς θα κάνεις την πιο stylish πλεξούδα του καλοκαιριού σε χρόνο dt

Μαρία Ροδίτη
Bubble braid: Πώς θα κάνεις την πιο stylish πλεξούδα του καλοκαιριού σε χρόνο dt

Η bubble braid έχει κάνει buzz ήδη από πέρσι και αναμένεται και αυτό το καλοκαίρι να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των πιο stylish κοριτσιών.

Το καλοκαίρι είναι δύσκολο, ειδικά για εμάς τα κορίτσια που έχουμε μακριά και πυκνά μαλλιά. Οι υψηλές θερμοκρασίες, η υγρασία και τα μαλλιά στον σβέρκο μάς κάνουν πραγματικά να γκρινιάζουμε και να μην μπορούμε να υποφέρουμε την κατάσταση της ατμόσφαιρας. Γι’ αυτό – αλλά και για έξτρα πόντους στυλ στην εμφάνισή μας- υπάρχουν οι πλεξούδες. Ποια πλεξούδα είναι super hot αυτό το καλοκαίρι; Η bubble braid, φυσικά!

Και λέω «φυσικά», διότι ήδη από πέρσι η bubble braid είχε αρχίσει να γίνεται trend και να κυκλοφορεί έντονα στα social media. Οπότε, η ραγδαία «εξάπλωσή» της ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη αυτήν τη σεζόν.

10 χτενίσματα με πλεξούδες για κάθε στυλ και περίσταση

Ποια λέμε bubble braid

Bubble braid ή bubble ponytail λέμε την πλεξούδα/αλογοουρά που περιέχει bubbles (aka φουσκίτσες). Αν θέλεις να θεωρηθεί αλογοουρά θα πρέπει να την πιάσεις ψηλά.

https://www.instagram.com/p/CDa9m_rjdFZ

Αντίθετα, αν θέλεις να είναι braid, θα πρέπει να την πιάσεις χαμηλά, όπως κάνεις, για παράδειγμα, μια απλή, γαλλική πλεξούδα.

Πώς θα κάνεις bubble braid σε χρόνο dt

Το μόνο που χρειάζεσαι για την bubble braid σου είναι ένα λαστιχάκι ή scrunchie και μερικά πολύ λεπτά και διάφανα λαστιχάκια. Πιάνεις, λοιπόν, με ένα λαστιχάκι τα μαλλιά σου σαν αλογοουρά και συνεχίζεις με τα υπόλοιπα διάφανα λαστιχάκια φτιάχνοντας bubbles.

Στην ουσία, αφού περάσεις το δεύτερο λαστιχάκι και μετέπειτα περνώντας και τα υπόλοιπα, τραβάς τα μαλλιά που είναι ενδιάμεσα και δημιουργείς φουσκίτσες. Πάτα το play στο παραπάνω βίντεο για να καταλάβεις ακριβώς τη διαδικασία και… μη φύγεις. Στην gallery θα δεις αρκετά παραδείγματα με bubble braids, ώστε να πάρεις όλο το hair Inspo που χρειάζεσαι.